Liverpool i rødt i Istanbul

John Arne Riise & Co får likevel benytte hjemmedraktene i finalen i Champions League. Positiv Rafael Benitez ser fremover. Steven Gerrard snart ut i forhandlinger, skriver tabloidavis.

Milan ville ha hvitt

Liverpool er satt opp som bortelag i finalen i Istanbul 25.mai, og ville normalt spilt i sine gule og sort drakter.  Nå har imidlertid AC Milan sagt at de gjerne stiller i sine hvite bortedrakter.  Maldini & Co spilte også i hvitt da Juventus ble slått i tilsvarende kamp for to år siden og vil beholde den tradisjonen.  Det betyr altså at LFC løper ut i helrødt om to og en halv uke.

 

 

- Ingen dårlig sesong

Til tross for at Liverpool i beste fall kan bli nr.5 i Premier League denne sesongen, og bare Southampton har tapt flere bortekamper i 2004/05, ønsker Rafael Benitez å se fremover med et positivt blikk etter at det ble 1-3 på Highbury i går.

 

- Vi vil prøve å vinne Champions League.  Vi behøver å vinne den kampen, det er vår siste sjanse til å gjøre en god sesong.  Uansett hva som skjer har dette imidlertid ikke vært noen fiasko.  Hvor mange ganger får du mulighet til å spille en finale i Champions League?  Hvor mange ganger spiller du både finale i Champions League og Carling Cup i managerens første sesong?

 

- Vi ønsker å være positive.  Real Madrid ble nummer fem i ligaen en sesong og de vant Champions League.  Den neste sesongen vant de ligaen.  Kanskje kan vi utligne forspranget til neste sesong.  Jeg har tro på at vi vil gjøre det, men vi kan ikke tenke på fremtiden nå.  Spillerne må tenke på den neste ligakampen og siden på finalen.  Det er utrolig viktig kamp.

 

 

Artikkel: - SG til forhandlinger

Steven Gerrard uttalte nylig til lokalavisen i Liverpool at ingen avgjørelse om hans fremtid ville bli gjort før finalen i Champions League var blitt spilt.  Kapteinen kom samtidig med antydninger om at han så på utviklingen i klubben som positiv, og som har fått mange til å tro at han er beredt til å skrive under en ny kontrakt på Anfield

 

Tabloidavisen Daily Mirror har i dag en ”eksklusiv” der de påstår at agenten til Gerrard nå vil møte Rick Parry med tanke på å bli enig om en avtale på fire år, og hvor scouseren vil ha en ukelønn som etter hvert vil øke fra £80.000 til £100.000.  De mener at spiller og klubb gjerne vil ha ordnet dette slik at det samtidig kan bli et løft foran finalen i Champions League.  Bli imidlertid ikke overrasket om dette snart benektes fra Anfield.