Liverpool krever £7M for Baros

Liverpool har satt en prislapp på £7M på Milan Baros. Aston Villa fikk blankt avslag på et bud på £5M i forrige uke. Nunez til Beliga for Celta-samtaler.

I følge The Guardian har Liverpool nå satt en prislapp på £7M på Milan Baros. Aston Villa skal være ivrige på å sikre seg den tjekkiske toppscoreren, og avisen hevder at de la inn et bud på £5M i forrige uke. Dette skal ha blitt blankt avslått av Liverpool, som ønsker å få inn nærmere det dobbelte av de £3.6M de betalte Banik Ostrava for spissen for fire år siden.

The Guardian skriver også at det er ventet at Aston Villa vil komme tilbake med et nytt bud denne uken, og at Baros mest sannsynlig ikke vil være involvert i Liverpools kamp mot FBK Kaunas i Litauen.

De skriver også at pengene fra et eventuelt Baros-salg, og likedan et evenutelt salg av Jerzy Dudek, høyst sannsynlig vil bli brukt til å styrke forsvarsrekka, og da fortrinnsvis Gabriel Milito eller Jorge Andrade.

Nunez nær Celta-overgang
Den spanske klubben Celta Vigo bekreftet i går at de er veldig nær å bli enige med Liverpool om en overgang for Antonio Nunez.
- Overgangen for Nunez er praktisk talt i boks, uttalte Celtas sportsdirektør Felix Carnero.

Høyrevingen skal visstnok reise til Genk i Beliga for å ha samtaler med La Liga-klubben i dag.
- Han er et av våre hovedmål på transferfronten, og Nunez selv er glad for å returnere til Spania, ettersom han ikke fikk mye spilletid i England, legger Carnero til.