Liverpool tapte ungdomsderbyet

Everton U18 ble for sterke for John Owens' mannskap. Mohamed Sissoko vil bli større enn idolet sitt. Sven Göran Eriksson skryter av Peter Crouch.

Liverpools U18-lag tapte i formiddag 0-1 for Everton U18. Målet kom etter 21 minutter og sørget for at Liverpool nå har tapt to av de sju kampene så langt i serien. Resten har endt med seier. 

Liverpools lag i dag: Lancaster; F. Smith, Woods, Peltier (bildet t.h.),Darby; Barratt(Wignall 87.), Ryan, Flynn (Barnett 42.), Hammill; Lindfield (Platt 60.), Nardiello.

- Vil bli bedre enn Vieira
Mohamed Sissoko er allerede sammenlignet med Patrick Vieria av blant andre Rafael Benitez. Nå forteller den maliske midtbanespilleren at Vieira faktisk er forbildet hans.

- Han har vist gjennom mange år at han er en stor spiller. Han er blitt idolet mitt, sier Momo til Sky Sports.

Det forhindrer likevel ikke at han setter seg som mål å bli større enn den store helten.
- Jeg er fortsatt en ung spiller, og jeg liker å tenke at jeg en dag kan bli regnet som en bedre spiller enn han (Patrick Vieria, red.anm.), sier 20-åringen.

Skryt fra «Svennis»
En annen Liverpool-spiller som har fått mye skryt den siste tiden, er Peter Crouch. Nå melder også landslagssjef Sven Göran Eriksson seg inn i skrytekoret.

- Peter Crouch gjør det veldig bra, og han interesserer meg. Han gir definitivt nye muligheter for en manager, sier svensken, som berømmer spissens inntreden i Liverpool.

«Svennis» har merket seg at Crouch har flere gode egenskaper enn bare å være høy.
- Han vinner selvsagt alt i lufta, men til å være en så høy mann, har han også et svært godt touch med beina, sier Eriksson.