Liverpool tester ung keeper

MK Dons sin 19 år gamle keeper David Martin prøvespiller på Melwood denne uken. I kveld får han vise seg frem når Liverpools reservelag møter Sunderland.

Keeper på prøvespill
I likhet med førstelaget, skal Liverpools reservelag møte Sunderland denne midtuka. Det skjer allerede i kveld, på Racecourse Ground i Wrexham. Kampen har avspark klokken 20.00 norsk tid. Til denne kampen vil Liverpool ha et nytt fjes mellom stengene. MK Dons sin 19 år gamle keeper David Martin prøvespiller nemlig hos Anfield-klubben denne uken, og han vil nå bli gitt en sjanse til å imponere i kamp for reservene.

Martin er den siste i rekken av flere unge spillere som har blitt tilbudt prøvespill på Melwood denne høsten. Det er tydelig at de røde fortsetter jakten for å rekruttere de beste unge spillerne på øyriket.

Benitez roses for kampanje-støtte
Liverpool-manager Rafael Benitez har fått ros for å ha støttet en ny kampanje som skal bekjempe vold i hjemmene. Spanjolen bar kampanjens hvite bånd rundt armen under kampen mot Manchester City på lørdag, noe også hans kollega i Newcastle, Graeme Souness, gjorde på Goodison Park i helgen.

- Vi er så glade for at både Rafael Benitez og Graeme Souness tok på seg båndene. Det vil bidra til økt fokus omkring vår kampanje, spesielt i Liverpool. De to managerne sendte dermed ut en beskjed til mange menn, fotballfans i særdeleshet, uttaler kampanjens talskvinne Sandy Bowden.

Kampanjen har som formål å stoppe menns vold mot kvinner, og de hvite båndene er ment å symbolisere håp om en verden der kvinner og jenter kan leve uten frykt for å bli utsatt for voldelige overgrep.