Liverpool-Tipset: 7 med 1-2 på Fratton Park

Hele sju deltakere hadde spådd at Liverpool skulle vinne 2-1 borte mot Portsmouth, og sikret seg hver sin trepoenger med onsdagens resultat.

Blant de sju med korrekt resultat denne gangen, finner vi Lars Øystein Kleppe fra Vågå og Truls Klavestad fra Sarpsborg, som med 3 poeng på denne kampen klatrer opp på delt tredjeplass i konkurransen med Thorkild Thomsen fra Danmark. Både Trond Seim på førsteplass med 12 poeng og Knut Rasch på andreplass med 11 poeng, hadde Liverpool-seier og tok dermed ett poeng på denne kampen.

Som vanlig får man 3 poeng om man har tippet riktig resultat, og 1 poeng dersom man har riktig tippetegn.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en konkurranse man ikke finner på nettet, men kun i medlemsbladet The Kopite. Vi kommer imidlertid til å følge utviklingen fra runde til runde, og stadig oppdatere sammenlagtstillingen her på liverpool.no.

Sammenlagtvinneren av konkurransen blir honorert med en Liverpool-DVD film. Detaljert reglement for konkurransen finner man i siste utgave av The Kopite.

En liste over samtlige deltakere i konkurransen, og deres tips for de kommende kampene finner du ved å klikke på linken "Liverpool-Tipset våren 2005 etter 10.runde" under. Her finner man naturlig nok også stillingen etter at ti kamper er spilt.