Liverpool-Tipset: Bare to hadde Birmingham-seier

Jan Elmar Sørensen og Are Dalskau hadde tippet 1-0 til Birmingham på St. Andrews i ettermiddag, og sikret seg dermed de to eneste poengene som ble utdelt i 3.runde av Liverpool-Tipset.

Med andre ord er stillingen så og si uforandret i konkurransen. Det vil si, tetgruppen er utvidet fra 12 til 13 mann, ettersom nevnte Sørensen har blandet seg inn der.

Vi har dermed en utrolig jevn start på Liverpool-Tipset denne gang, der kun tre poeng skiller de beste fra de svakeste av de 38 tipperne etter tre runder.

Som vanlig får man 3 poeng om man har tippet riktig resultat, og 1 poeng dersom man har riktig tippetegn.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en konkurranse man ikke finner på nettet, men kun i medlemsbladet The Kopite. Vi kommer imidlertid til å følge utviklingen fra runde til runde, og stadig oppdatere sammenlagtstillingen her på liverpool.no.

Sammenlagtvinneren av konkurransen blir honorert med en Liverpool-DVD film. Detaljert reglement for konkurransen finner man i siste utgave av The Kopite.

En liste over samtlige deltakere i konkurransen, og deres tips for de kommende kampene finner du ved å klikke på linken "Liverpool-Tipset våren 2005 etter 3.runde" under. Her finner man naturlig nok også stillingen etter at tre kamper er spilt.