Liverpool-Tipset: Kun Roy Helge Bergheim tok poeng

Bare Roy Helge Bergheim fra Sortland av deltakerne i Liverpool-Tipset hadde spådd at Liverpool kom til å tape for Crystal Palace på Selhurst Park.

Bergheim hadde 2-0 på denne kampen, og tok dermed 1 poeng innpå alle foran seg på resultatlista. Han er imidlertid så langt bak de i teten at han ikke har en sjanse på sammenlagtseieren.

Nå gjenstår nemlig bare hjemmekampen mot Middlesbrough, og det betyr at kun de fem øverste på resultatlista før siste runde har en sjanse til å stikke av med seieren. Trond Seim fra Tyssedal leder foran siste runde med 12 poeng. Han har 0-0 på Middlesbrough-kampen. Knut Rasch fra Oslo følger på andreplass med 11 poeng. Han har tippet 3-2 seier til Liverpool mot Boro. Også trioen på delt tredjeplass med 10 poeng har en sjanse til å gå helt til topps. Lars Øystein Kleppe fra Vågå og Thorkild Thomsen fra Viborg i Danmark har begge 1-0 til Liverpool til neste helg, mens Truls Klavestad fra Sarpsborg har 2-0 til de røde.

Som vanlig får man 3 poeng om man har tippet riktig resultat, og 1 poeng dersom man har riktig tippetegn.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en konkurranse man ikke finner på nettet, men kun i medlemsbladet The Kopite. Vi kommer imidlertid til å følge utviklingen fra runde til runde, og stadig oppdatere sammenlagtstillingen her på liverpool.no.

Sammenlagtvinneren av konkurransen blir honorert med en Liverpool-DVD film. Detaljert reglement for konkurransen finner man i siste utgave av The Kopite.

En liste over samtlige deltakere i konkurransen, og deres tips for den siste kampen finner du ved å klikke på linken "Liverpool-Tipset våren 2005 etter 11.runde" under. Her finner man naturlig nok også stillingen etter at elleve kamper er spilt.