Liverpool-Tipset: Rasch holder stand

Knut Rasch fra Oslo holder stand i teten av Liverpool-Tipset også etter seieren over Everton, selv om flere deltakere nærmet seg bakfra.

Hele 7 deltakere hadde prikket inn 2-1 seier over de blå fra Goodison, men også Rasch hadde tippet rød seier, og leder dermed fortsatt med sine 9 poeng. Trond Seim fra Tyssedal var en av de 7 med trepoenger i denne runden, og han deler nå andreplassen i konkurransen med Terje Nomeland fra Kristiansand. Denne duoen har 8 poeng, når vi nå har kommet halvveis i konkurransen.

Som vanlig får man 3 poeng om man har tippet riktig resultat, og 1 poeng dersom man har riktig tippetegn.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en konkurranse man ikke finner på nettet, men kun i medlemsbladet The Kopite. Vi kommer imidlertid til å følge utviklingen fra runde til runde, og stadig oppdatere sammenlagtstillingen her på liverpool.no.

Sammenlagtvinneren av konkurransen blir honorert med en Liverpool-DVD film. Detaljert reglement for konkurransen finner man i siste utgave av The Kopite.

En liste over samtlige deltakere i konkurransen, og deres tips for de kommende kampene finner du ved å klikke på linken "Liverpool-Tipset våren 2005 etter 6.runde" under. Her finner man naturlig nok også stillingen etter at seks kamper er spilt.