Liverpool-Tipset: Uforandret i teten før siste kamp

Ingen av de beste tipperne i Liverpool-Tipset så langt hadde forutsett at Manchester United tok poeng på Anfield, og stillingen er dermed uforandret før siste kamp i konkurransen.

Kun en deltaker hadde tippet 1-0 seier til rivalene fra andre enden av East Lancs Rd, nemlig Peter Håkonsen fra Kristiansand. Ellers var det fire andre deltakere som hadde United-seier, men ikke 1-0.

Nå gjenstår bare en kamp i konkurransen - borte mot Southampton på lørdag. Status før siste runde er at Jan Olav Thorsplass, Lesjaverk, har 15 poeng totalt. Hakk i hæl følger Morten Nygård, Sandefjord, Rune Nilsen, Arendal og Trond Seim, Tyssedal. Denne trioen har 14 poeng. Foruten disse fire er det kun Morten Voldstad fra Drammen og Truls Klavestad fra Sarpsborg som nå fortsatt har en teoretisk mulighet til å gå helt til topps.

Sammenlagtvinneren av konkurransen blir honorert med Liverpools hjemmetrøye, og stillingen i konkurransen akkurat nå finner du ved å klikke på linken "Liverpool-Tipset etter 11.runde" som du finner under.