Liverpool ute etter Southampton-talent

Liverpool og Arsenal skal lede an i kampen om signaturen til Southampton-talentet Theo Walcott. Mark Hughes tar Liverpool på alvor.

Arsenal og Liverpool skal være svært interesserte i å knytte til seg det unge Southampton-talentet Theo Walcott. De to storklubbene skal lede an i kampen om å sikre seg 16-åringen, men Chelsea og Manchester United skal også ha begynt å vise interesse for høyrekanten.

16-åringen har slått gjennom på Southamptons førstelag denne sesongen, og blir betegnet som en av de mest talentfulle spillerne i Europa i sin årsklasse.

Den engelske U-landslagsspillerens agent, Warwick Horton, har i dag bekreftet at både Arsenal og Liverpool har uttrykt interesse for spilleren.

- Det stemmer at både Arsenal og Liverpool ønsker seg Theo. Men han er bare 16 år, og lykkelig i Southampton. Han har spilt 7 kamper for førstelaget, etter innhopp fra benken, denne sesongen. Det er mer enn vi forventet på dette stadiet i karrieren hans, sier Horton.

- Jeg ser ikke bort fra at han blir i Southampton også neste sesong, om de rykker opp igjen. Men dersom en av de store klubbene tilbyr store penger, og Southampton bestemmer seg for å selge, vil vi være beæret over å snakke med klubber som Arsenal og Liverpool, legger han til.

Hughes tar Liverpool på alvor
Mark Hughes regner Liverpool som en virkelig trussel når han ankommer Merseyside med sitt formsterke Blackburn på lørdag. De blå-hvite ligger fire poeng foran de røde på tabellen, og har vunnet sine to siste ligakamper.

- Liverpool har et godt lag, med gode spillere i alle posisjoner. De har en ny streng å spille på i år, i form av Peter Crouch og hans egenskaper i lufta. Det er noe vi må ta med i beregningen, men vi føler at vi er i stand til å slå hvem som helst, noe vi beviste på Old Trafford, sier Hughes til Sky Sports.

Hughes regner med å ha Robbie Savage tilbake i startoppstillingen etter at han stod over 2-0 seieren over West Bromwich.

- Jeg er glad vi slipper å møte Steven Gerrard, men jeg ønsker han god bedring. Han er en fantastisk fotballspiller, og alle lag vil savne en spiller av hans kaliber. Men Liverpool har gode spillere som kan kompensere for hans fravær, avslutter Hughes.