Liverpool v Tottenham 1-1 (2-4 på straffer)

Det ble 1-1 etter 120 minutter i 4.runde av den engelske juniorcupen, hvor de røde ungguttene tok imot Tottenham på Anfield. Gjestene fra London gikk videre etter å ha vunnet straffespark-konkurransen.

Karl Noon scoret for Liverpool i 1.omgang, da spissen avsluttet et nydelig angrep hvor Danny Guthrie og venstrebacken Danny Smith var involvert.  Det var da gått ni minutter.  Tottenham utlignet fem minutter senere ved Dawkins.

Det var en jevn kamp på Anfield, hvor det stod 1-1 etter 90 minutter.  Begge lag hadde overtaket i perioder, og kanskje spesielt Spurs i begynnelsen av 1. ekstraomgang.  Keeperen David Roberts, midtbanegeneralen og kapteinen Danny Guthrie(bildet), og angriperen Karl Noon var best hos Liverpool.