Liverpools «nye» spiller

Rafael Benítez sammenligner Djimi Traore med en nytt spillerkjøp. LFC advarer mot falsk e-postutsendelse. Chris Kirkland skadd, men ikke alvorlig.

Den franske venstrebacken Djimi Traore vendte tilbake etter en skade i forrige uke, og siden da har han vist gode takter.

– Å ha ham tilbake er som å ha signert en ny spiller, for det gir oss nye muligheter. Vi trenger minst to spillere til å kjempe om hver posisjon på banen, begrunner Benítez.

Med så sultne venstrebacker som John Arne Riise, Stephen Warnock og Traore på plass, sier han seg godt fornøyd.

– Djimi Traore er en nøkkelspiller i stallen, sier den spanske manageren, og berømmer franskmannen for en god forsesong og for å ha kjempet seg tilbake etter skaden.

Se opp for falsk e-post!
Liverpool Football Club går nå ut og advarer mot en falsk e-postforsendelse. Ifølge teksten i e-posten skal Liverpools styre ha bestemt seg for å dele ut verdifulle premier til dem som svarer på e-posten og oppgir personlige opplysninger.

LFC understreker at denne forsendelsen ikke stammer fra dem, og at de heller ikke har til hensikt å dele ut verdifulle premier på denne måten. De jobber nå med å få stoppet forsendelsene.

Ikke alvorlig for «Kirky»
Da utlånte Chris Kirkland klaget på stiv rygg etter mandagens trening med West Bromwich, oppsto det frykt for at hadde slått opp skaden som tvang 24-åringen til en operasjon i fjor.

Men etter en sjekk i dag, viser det seg at disse to episodene ikke har noen sammenheng og at det nå er snakk om en mindre skade. «Kirky» har spilte alle seks kampene for West Brom siden han signerte låneavtalen.