Lyon fornyer Baros-interesse

Milan Baros er ikke med i troppen mot CSKA Sofia, etter at Lyon på nytt har kastet seg inn i kampen om spissen. Djimi Traore ute i fire uker med lårstrekk. Malbranque linkes.

Liverpool Echo skriver i dag at Lyon har fornyet sin interesse for Milan Baros, og Chris Bascombe mener at kampen om den tsjekkiske spissen nå står mellom de to franske klubbene Lyon og Monaco. Det antydes at Baros kan komme til å forlate Anfield i løpet av de neste 48 timene, nå som Gerard Houllier igjen har kastet seg inn i kampen om spillerens signatur.

Houllier skal være veldig interessert i å få Baros som John Carews nye spisspartner, og kan lokke 23-åringen med garantert Champions League-fotball. Monaco må på sin side komme seg videre fra en meget vanskelig oppgave mot Real Betis i 3.kvalifiserende runde før de kan tilby noe slikt.

Ingen av de franske klubbene har så langt kommet med konkrete bud, men representanter fra Anfield uttaler at interessen for Baros har økt over helgen, og at en overgang til utlandet er det mest sannsynlige utfallet av overgangssagaen. Aston Villa og Everton skal nå helt ha gitt opp å hente tsjekkeren.

Baros ikke i troppen mot CSKA Sofia
Baros har igjen blitt utelatt fra Rafael Benitez sin tropp som reiser til Bulgaria i morgen, i påvente av at hans fotballfremtid skal bli avklart. Echo skriver at pengene fra et eventuelt Baros-salg kommer til å bli brukt på en ny midtstopper, men at dette sannsynligvis ikke blir Jorge Andrade. Deportivo La Coruna insisterer på at deres spiller ikke er til salgs, og Rafael Benitez ser seg nå om etter andre alternativer.

Benitez sliter også med å finne forsterkninger på høyrekanten etter at Luis Figo valgte Inter Milan. Stelios Giannakopolous har igjen blitt nevnt i så måte i helgen, men Echo tror ikke noen slik overgang vil finne sted. Liverpool er som kjent også interesserte i Sevillas Daniel Alves, men også her ser de røde ut til å stange hodet mot veggen.

Traore ute til midten av september
På skadefronten er det også dårlige nyhter for Liverpool i dag. Man antar nå nemlig at Djimi Traore mister den første måneden av ligasesongen. Han har pådratt seg en lårstrekk som vil holde han ute av spill i minium fire uker til. Det betyr at Stephen Warnock og John Arne Riise vil kjempe om venstrebackplassen mot CSKA Sofia.

Malbranque linkes igjen
Nettstedet til Sky Sports linker igjen Liverpool til Fulhams midtbanestjerne Steed Malbranque. Gerard Houllier var nær ved å hente spilleren til Liverpool for et par sesonger siden, men nå rapporteres Rafael Benitez å ta opp den røde tråden igjen.