Målløst for U-18

Liverpool U-18 måtte nøye seg med uavgjort 0-0 mot Bolton i helgen, og misbrukte dermed en gylden mulighet til å knappe inn forspranget til ligaleder Blackburn, som tapte for Stoke.

Liverpool U-18 mistet sjansen til å ta innpå tre poeng på ligaleder Blackburn Rovers, da man kun klarte uavgjort 0-0 mot Bolton i Kirkby på lørdag. Lederlaget Blackburn tapte nemlig 3-2 for Stoke. Liverpool er fortsatt på andreplass på tabellen, tre poeng bak Lancashire-klubben.

Lørdagens match ble et jevnt oppgjør, men utover i kampen var det de røde som skapte mest. Blant annet falt et par sjanser for vingen Adam Hammill, men den formsterke 17-åringen fra Litherland tok ikke vare på dem denne gangen. Han ropte også forgjeves på straffe, etter å ha blitt felt inne i 16-meteren.

Trener Owens var fornøyd med innsatsen til spillerne, men ser likevel rom for forbedringer på enkelte områder, trass i en god start på sesongen.

- Det var en jevn kamp mot Bolton, og jeg følte liksom at vi aldri tente på alle sylindere i angrep. Vi hadde sjanser, men ingen helt opplagte. Det var hele tiden folksomt inne i straffe-feltet når vi angrep, og Bolton nektet oss rom å jobbe i.

- Vi fortjente ikke å tape kampen, selv om vi aldri kom i gang før pause, og Bolton førte kampen da. I andre omgang var det vi som var det beste laget. Men når du ikke gjør mål, får man heller ikke tre poeng.

- Mot slutten, når spillerne begynte å bli trøtte, ble det mer rom å boltre seg i. Adam Hammill hadde et par sjanser som en følge av det. Vi følte også at han ble lagt i bakken inne i feltet. Men noen ganger i jevne kamper, blåser ikke dommeren straffe uten at den er helt opplagt. Han var tydeligvis ikke sikker på at det var straffe denne gangen.

- Igjen var forsvarsspillerne våre beste spillere. Spesielt spilte Calum Woods og Stephen Darby veldig bra, avslutter Owens.

Liverpools lag mot Bolton: Lancaster; Holmes, Woods, Peltier (Behan 70), Darby; Barratt, F Smith, Ryan, Hammill; Platt (Putterill 65), Lindfield (Nardiello 60). Ubrukte reserver: Frayne, Roberts.