Mange kamper bekymrer ikke Carra

Jamie Carragher er ikke bekymret for at Liverpool spiller i overkant mange kamper før ligaåpningen mot Middlesbrough. - Jeg foretrekker kamper foran ekstra trening, slår han fast.

Jamie Carragher sier til liverpoolfc.tv i dag at han slett ikke er bekymret for at Liverpool spiller for mange obligatoriske kamper før ligaspillet tar til. Når Liverpool gjester Middlebrough i ligaåpningen den 13.august, vil de røde allerede ha spilt 8 kamper om vi tar med rubbel og bit. Men det plager altså ikke midtstopperen i det heletatt.

- Om vi ikke spilte disse kvalifiseringskampene til Champions League, ville vi uten tvil ha spilt treningskamper et eller annet sted i stedet, så jeg tror ikke det vil få noen betydning for resten av sesongen. Eventuelt ville vi ha drevet med ekstra trening, og jeg vet i alle fall hva jeg foretrekker, sier han og bekrefter dermed at fotballspillere også på toppnivå foretrekker å spille kamper fremfor å trene.

- En kamp er en kamp, og det er bare fint å få ekstra kamptrening før møtet med Middlesbrough. Vi behandler alle disse kampene som preseason-kamper, selv om vi nok er litt mer på tå hev i kvalifiseringskampene. Om disse kampene vil bidra til at vi får en bedre sesong gjenstår å se, men jeg håper det.

Nå står en ny treningskamp på timeplanen for Carra & Co, når Olympiakos er motstander på Rheinpark Stadium i Vaduz i Liechtenstein i morgen.

- Vi har nå lagt vår treningsleir hit til Sveits i flere år. Ja, faktisk siden Gerard Houllier ble manager. Det er et flott sted for fotballtrening. Det er stille og rolig, fasilitetene er imponerende, og det hjelper de nye gutta til å bli kjent med alle sammen. Så langt ser det ut til at alle har funnet tonen, avslutter Carra.