Mange opptatt med landskamper

En rekke Liverpool-spillere er i aksjon for sine landslag de neste to dagene. Skadeforfall fra Peltier og Potter. Mot comeback for Pongolle. TVNorge viser Liverpool. Medjani-debut. Sesongstart for U-18.

En rekke Liverpool-spillere er opptatt med landskamper i dag og i morgen, og Rafael Benitez vil nok bite negler og krysse fingrene for at samtlige vender snuten hjem til Liverpool igjen uten å ha pådratt seg skader. Nedenfor finner du en oversikt over samtlige Liverpool-spillere som er med i troppen for sine landslag de kommende to dagene. Vi snakker her om privatlandskamper om annet ikke er oppgitt:

Tirsdag 16. august

Danmark U21-England U21
Carson

Frankrike U21-Italia U21
Le Tallec, Medjani

Onsdag 17.august

Norge-Sveits kl. 19.00
Riise

Danmark-England kl. 20.00
Gerrard, Carragher

Makedonia-Finland kl. 20.00
Hyypia
(VM-kval)

Sverige-Tsjekkia kl. 20.15
Baros

Irland-Italia kl. 20.30
Finnan

Nederland-Tyskland kl. 20.30
Hamann

Frankrike-Elfenbenskysten kl. 21.00
Cisse

Spania-Uruguay kl.22.00
Morientes, Alonso, Luis Garcia, Reina

Forfall fra Peltier og Potter
Men ikke alle Liverpool-spillerne som er uttatt til landslagsspill kan delta. Lee Peltier skulle ha spilt for England U-20 i Russland, og Darren Potter skulle ha figurert for Irland U-21 mot Nord-Irland. Begge har imidlertid meldt skadeforfall.

I tillegg var Harry Kewell uttatt til en treningssamling med Australia, men det er uvisst hvorvidt vingen slutter seg til troppen på grunn av brokkoperasjonen han gjennomgikk for en tid tilbake.

Mot comeback for Pongolle
Liverpool Echo forventer at Florent Sinama-Pongolle gjør sitt comeback etter sin alvorlige kneskade i dag, når Liverpools reservelag sparker i gang sin sesong med lokalderby mot Everton i Wrexham.

TVNorge viser Liverpool
Gratiskanalen TVNorge viser helgens ligakamp mellom Liverpool og Sunderland ”live”. Dette har blitt gjort mulig fordi Canal+ og TVNorge nå har fått samme eiere, og helgens engelske fotballgodbit på TVNorge er i utgangspunktet en engangsforeteelse for å promotere betal-tv-kanalen.

Medjani-debut
Carl Medjani gjorde i helgen sin Metz-debut, da han kom inn som reserve etter 56 minutter i 2-0 tapet borte for St.Etienne. Begge kampens scoringer kom for øvrig før pause.

Sesongstart for U-18
Liverpools akademilag sparker i gang sin sesong borte mot Cardiff kommende lørdag. Avspark i den walisiske hovedstaden er klokken 12.00 norsk tid.