McAuley fornøyd med Kewell

Kewell gjennomførste en time i gårsdagens reservelagskamp. Smicer spilte hele kampen. Rafa tror Nunez kan forbedre seg. Steven Gerrard spiller i kveld. Hillsborough-dokumenter på BBC2.

Reservelaget manager, Hughie McAuley, er fornøyd med innsatsen til blant annet Harry Kewell i 1-1 kampen mot Newcastle i går. Det var hans første kamp i den røde trøya siden 19. desember. I sitt comeback etter skade gjennomførte Kewell en time i ”hullet” bak Le Tallec. – Det var bra å ha Harry tilbake, og jeg syntes han spilte bra omstendighetene tatt i betraktning, sa Hughie etter kampen. Manageren var også fornøyd med at Vladimir Smicer gjennomførte sine første 90 minutter på fotballbanen siden mai 2004. – Det var viktig at Kewell og Smicer fikk spilletid og gjennomførte kampen uten problemer, understreker Hughie. Etter god førsteomgang, hvor de røde kunne ledet med et eller to mål, falt tempoet og trøkket litt i andre omgang, og manageren var tydelig skuffet av måten Pellegrino opptrådte på da gjestene scoret: - Vi slapp inn et sløvt mål da Pellegrino altfor enkelt gav vekk ballen til Milner. Du blir straffet hardt for slike unødvendige tabber også på dette nivået.

 

Rafa forsvarer Nunez

Etter en god kamp på reservelaget i går begynner kanskje Antonio Nunez å vise litt av det han presterte da Real Madrid innlemmet ham i stallen sin? I forrige uke innrømmet spilleren selv at spillet hans hadde vært under pari etter overgangen. Nå tar sjefen selv kantspilleren i forsvar og sier det er altfor tidlig å avskrive Nunez. – Antonio har enda ikke spilt opp mot sitt beste. Han vet det og vi vet det. Vi betalte imidlertid ingenting for ham da han kom, og han jobber hardt for å forbedre seg. På treningene står han på for fullt og han har en god mentalitet. Jeg er helt sikker på at han vil forbedre seg, avslutter Rafa.

 

Gerrard i ”Football for Hope”

Som vi tidligere har nevnt er vår egen Steven Gerrard en av flere stjernespillere som kommer til å være på plass når Europa møter resten av verden i en veldedighetskamp til inntekt for Flombølgekatastrofen spilles i Barcelona i kveld. På Nou Camp vil Stevie spille på lag med folk som Zidane, MAldini, Raul, Henry, Ballack og Lampard.

 

Hillsborough-familiene avviste The Sun
I en ”flue-på-veggen”-dokumentar med navnet “The Sun Says Sorry and Other Tales of Forgiveness” som ble vist på BBC2 i går, omhandlet møtevirksomhet mellom Hillsborough Family Support Group og The Sun. Saken stammer fra i fjor sommer, da avisen gjorde sitt første offentlige forsøk på å strekke ut en hånd til de etterlatte etter tragedien i 1989. Etter en førsteside som fortalte resten av verden om tyveri og urinering på døde da 96 Supportere døde under semifinalekampen mot Nottingham Forest, har det blitt gjennomført en effektiv boikott av den forhatte avisen på Merseyside. I går kunne britiske tv-seere følge dramaet da Graham Dudman, managing editor i The Sun forsøkte å sikre seg talerett til de etterlatte i støttegruppen. Etter å ha møtt fire av familiene, inkludert leder Phil Hammond, til et uformelt møte ble det innkalt til et ekstraordinært medlemsmøte hvor det skulle stemmes over om The Sun skulle få talerett til gruppen som helhet. Deretter skulle HFSG stemme over om de kunne godta avisens unnskyldning – et tilbud som også inkluderte spalteplass i Englands største avis for arbeidet støttegruppen bedriver. Med en stemmes overvekt avviste imidlertid HFSG at The Sun skulle få talerett til gruppen før voteringen om unnskyldning skulle avholdes. Ikke overraskende sa til slutt HFSG nei til ”tilbudet” fra The Sun.