McAuley roser Antwi

Reservelagstrener Hugh McAuley omtaler Godwin Antwi i rosende ordelag, etter at han i går holdt selveste Robbie Fowler i sjakk. Morientes byttes mot Joaquin?

Reservelagstrener Hughie McAuley var full av lovord om den 17 år gamle stopperen Godwin Antwi etter gårsdagens reservelagskamp, der de røde som kjent spilte uavgjort 1-1 mot Manchester City. McAuley var også godt fornøyd med laget som helhet.

Forsvareren fra Ghana fikk bryne seg på karer som Robbie Fowler og Bradley Wright-Phillips, og kom fra oppgaven med bravur. Den store tenåringen gjorde seg bemerket ved å bryte flere City-angrep, og markerte seg også med solide tacklinger.

- Godwin gjorde en veldig flott figur i går, når han spilte mot Robbie Fowler og Bradley Wright-Phillips. Han var veldig sterk og besluttsom, og han er veldig rask, og viste ro og overblikk i vanskelige situasjoner. Dette var hans andre kamp som midtstopper for oss, og han vet han har en lang vei å gå ennå. Men han er en hyggelig gutt, som ønsker å lære hele tiden. Jeg syntes han spilte veldig bra, uttaler McAuley.

- Kampen sett under ett, gjorde laget en mye sterkere kamp enn ved forrige korsvei, når vi tapte mot Blackburn. Nå spilte vi mer som ett lag. I andre omgang spilte vi virkelig bra, skapte gode sjanser og var uheldige som ikke vant. Men jeg ønsker også å gi kreditt til Manchester City, som stilte med et rutinert lag. Det var en god kamp, og med litt mer hell kunne vi ha vunnet, legger reservelagstreneren til.

Morientes for Joaquin?
Det er under to måneder til transfervinduet åpner igjen, og dermed er det tid for pressen til å starte sine sedvanlige spekulasjoner. Irish Independent hevder at Liverpool nå vurderer muligheten av å bytte Fernando Morientes mot Joaquin. Avisen hevder også å vite at Real Betis vil ha £7M i mellomlegg om en slik deal skal bli akseptert.