McClaren frykter den røde hær

Middlesbrough-manager Steve McClaren frykter de røde før dagens møte på Riverside, og tror Liverpool vil flyte på en medgangsbølge etter seieren i Istanbul. Landslagssjef Sven Göran Eriksson er fullstendig enig.

Middlesbrough-manager Steve McClaren frykter Liverpool før dagens ligapremiere på Riverside, og tror at de røde vil føle seg uslåelige etter triumfen i Istanbul. Og McClaren vet godt hva det innebærer for en klubb å ha vunnet Champions League, ettersom han opplevde dette som assistentmanager til Alex Ferguson i Manchester United i 1999.

- Måten Liverpool vant på var ganske lik måten United vant på, og selvtilliten og troen du tar med deg fra en slik seier i mesterligaen er enorm. Liverpool vil føle seg uslåelige nå, og de har også gjort fornuftige investeringer på spillermarkedet i sommer. Vi får nok se et annet Liverpool i år, men forhåpentligvis ikke på Riverside i dag, sier McClaren.

Landslagssjefen med tro på de røde
Englands landslagstrener Sven Göran Eriksson tipper at Liverpool vil ta igjen forspranget til Chelsea, Arsenal og Manchester United nå like før ligastart. Han tror at de røde vil bli en reell utfordrer til tittelen for første gang på 15 år. Som Steve McClaren peker han på effekten av seieren i Istanbul som en av faktorene som vil bidra i positiv retning for Anfield-klubben.

- Jeg tror det vil stå mellom fire klubber denne sesongen, fordi jeg tror Liverpool vil ta igjen forspranget til de tre andre. Jeg er helt sikker på at Liverpool vil dra nytte av den psykologiske oppturen de fikk ved å vinne Champions League. Den seieren var helt utrolig, og jeg kan ikke se for meg at noen kamp vil overgå denne finalen noensinne, sier Eriksson.

- Etter å ha kommet tilbake fra å ha ligget under med 3-0 ved pause, vil den ufattelige opphentingen gi de røde enorm selvtillit. Laget brøt utvilsomt nye barrierer mentalt sett. Selvsagt må de prestere over tid mot de mindre klubbene når det er vått, kaldt og vindfullt, men slik er fotball. Jeg tror de vil klare det, legger han til.