Medjani klar for Metz

Franske Metz bekrefter i ettermiddag at de har sikret seg Carl Medjani på lån for den kommende sesongen. Djibril Cisse gjentar sine tittelambisjoner.

Carl Medjani har skrevet under en lånekontrakt med den franske Ligue 1-klubben Metz for hele den kommende sesongen. Dette melder den franske klubben på sitt offisielle nettsted. Dermed tar den unge franske midtstopperen enda ett år i hjemlandet, etter at han i hele fjor var lånt ut til Lorient i Ligue 2.

Cisse gjentar sine tittelambisjoner
Djibril Cisse gjentok etter seieren over Kaunas i går at han har ambisjoner om å vinne ligaen med de røde denne sesongen. Franskmannen ser ingen grunner til at Liverpool ikke skal kunne utfordre tetlagene i året som kommer, og mener at hans klubb er bedre rustet enn på lenge.

- Vi bør være blant de tre beste når sesongen er over, når man tar alle de talentfulle spillerne vi har her i betraktning. Vi har potensiale i denne klubben, så det skulle være fullt mulig å vinne ligaen. Vi kan tette luka til lagene foran oss på tabellen i fjor, slår han fast.

- Jeg vet vi var langt bak tetlagene i fjor, men hvor er deres forbedringspotensiale? Det blir hardt for lagene foran oss å hente flere poeng enn i fjor, men vi vet vi kan så mye bedre. Spillere som meg selv, Luis Garcia, Fernando Morientes og Milan Baros spilte for første gang på samme lag sist sesong. Det er veldig stort rom for forbedringer, fordi vi har så stort potensiale. Jeg er sikker på at vi kan levere varene nå, legger han optimistisk til.