Meira interesse bekreftet

Rafael Benitez erkjenner at man har midtstopperen fra Stuttgart i kikkerten. Liverpools manager om transfers. Ung østerriker bekreftes klar for Liverpool.

”Vil ha minst to spillere”
På mandagens pressekonferanse gjentok Rafael Benitez at man jaktet på midtstoppere og en høyrekant, men at man også behøvde å få inn penger for å betale disse spillerne.  Salget av Milan Baros til Aston Villa, samt at Liverpool sannsynligvis er klar for gruppespillet i Champions League på tirsdag kveld, bør imidlertid kunne bidra til større handlekraft på Anfield

Manageren kunne avsløre at han i mandagens aviser hadde sett ”god informasjon om to midtstoppere”, og da han ble spurt om de var fra Stuttgart og Marseille(Abdoulaye Meite) svarte Rafa at ”kanskje en fra Stuttgart, det er sant, men den andre er fra en annen klubb.”  ”Jeg tror at det er noen som sitter på god informasjon, ja.”

Det skal liten fantasi til for å skjønne at Benitez siktet til en artikkel i Liverpool Echo hvor det ble hevdet at Fernando Meira og Lukas Sinkiewicz ble nevnt som aktuelle navn til å styrke alternativene på midtstopperplassene.

”Vi ønsker å kjøpe minst to spillere, men vi vil kunne handle hvis det er de rette spillerne som blir tilgjengelige.”

Det tegner til å bli åtte interessante dager før transfervinduet lukkes.


Nok en 17-åring klar
Ifølge hjemmesiden til LASK Linz er Besian Idrizaj(bildet) klar for Liverpool.  Den offensive midtbanespilleren skal ha bundet seg for to år til Anfield.  Idrizaj ble kåret til Årets Unge Spiller i den østerriske klubben i 2004/05 og er blitt avbildet i en Liverpooltrøye på websiden.