Mellor håper å være tilbake til pre-season

Neil Mellor har satt som mål å være tilbake for fullt etter kneoperasjonene når pre-season starter. Gerrard og Carragher kåret til sesongens beste Liverpool-spillere på liverpoolfc.tv. Danny Guthrie på England U18.

Neil Mellor håper å være fullt restituert til pre-season-treningen starter 27.juni. 22-åringen slet med senebetennelser i begge knærne og ble operert i begynnelsen av mars. Angriperen er fremdeles et par uker unna å kunne begynne med løpetrening, men han tror at rehabiliteringsprogrammet han følger vil gjøre ham i stand til å begynne den nye sesongen sammen med resten av troppen på Melwood i neste måned.

- Det er aldri passende å bli skadet, men dette problemet kom på et dårlig tidspunkt for meg fordi jeg var i troppen og jeg viste folk at jeg kunne score mål. Men jeg har hatt problemer med knærne en stund. Det var også smertefullt å komme gjennom enkelte kamper. Det hendte jeg hadde slike smerter at jeg ikke klarte å løpe etter ballen. Til slutt hadde jeg ingen annen mulighet enn å operere, selv om jeg visste at det ville holde meg ute i fire måneder. Selv om jeg har scoret noen mål denne sesongen, har jeg også vært mye skadet. I tillegg til knærne har jeg hatt mandelbetennelse og derfor også blitt operert i halsen. Jeg ønsker bare å være tilbake utpå der sammen med guttene. Jeg håper å returnere til pre-season. Det er målet mitt. Jeg har aldri hatt en skikkelig pre-season, så jeg håper at det blir forandring på det denne sommeren.

 

Gerrard og Carragher kåret til sesongens beste

liverpoolfc.tv er Steven Gerrard kåret til sesongens beste Liverpool-spiller av supporterne.  På de neste plassene fulgte Jamie Carragher, Xabi Alonso, Milan Baros og Luis Garcia. Blant skribentene på liverpoolfc.tv tok Jamie Carragher hjem prisen foran Steven Gerrard og Xabi Alonso. Avstemningen har pågått hele sesongen. Etter hver kamp har supportere og skribenter hatt mulighet til å stemme på kampens beste spiller. Websiden har gitt de fem spillerne med flest stemmer poeng etter skalaen 5-4-3-2-1. Steven Gerrard gikk for øvrig til topps i begge kåringene forrige sesong.

 

Guthrie på England U18
Danny Guthrie er tatt ut i den engelske U18-troppen til privatlandskamp mot Norge på Vale Park fredag 10.juni kl. 20.00, melder theFA.com. I Liverpool-trøya har midtbanespilleren denne sesongen deltatt i 10 reservelagskamper og startet 24 ganger for U18.