Mellor takket nei til Wednesday

Neil Mellor skal ha takket nei da Sheffield Wednesday spurte om å få låne han for resten av sesongen. Nå sikter spissen seg inn mot førstelagsspill etter nyttår.

Neil Mellor skal ha takket nei til å bli lånt ut til Sheffield Wednesday for resten av sesongen. Det er Sky Sports som melder dette. Mellor nærmer seg comeback etter å ha vært ute med skader siden januar. Etter å ha operert begge knærne, håper 22-åringen at han er tilbake i spill igjen i løpet av noen få uker.

Mellor skal ha takket nei til Wednesday, hovedsakelig fordi han som guttunge var stor tilhenger av byrival Sheffield United. Nå ser han heller frem mot å score mål for Liverpool igjen.

- Jeg har ikke spilt fotball siden januar, og gjennomgikk operasjonene i mars. Nå begynner jeg å finne tilbake til formen, og håper og tror jeg kan spille kamp igjen om noen uker, uttaler Mellor til liverpoolfc.tv i dag.

Han avslører at målsettingen er å være involvert i reservelagskampen mot Manchester City allerede 2.november.

- Jeg vet ikke om jeg vil være klar til å starte i den kampen, men jeg håper i alle fall å få et innhopp da, dersom jeg unngår flere tilbakeslag på skadefronten.

Det er korsbåndene som har voldt spissen problemer.

- Problemet var at legene ikke visste om det var best å operere, eller om det var nok med hvile. Til slutt bestemte de seg for å operere, og jeg føler meg fin nå, så det må ha vært en riktig beslutning. Dette er en skade som det har tatt lang tid å lege, men etter korrekt behandling kan jeg nå forhåpentligvis komme tilbake sterkere enn noen gang.

- Det har vært en frustrerende periode for meg, ikke minst fordi smertene var så sterke. Jeg kjente smertene når jeg skulle komme meg ut av senga, og når jeg skulle ut og inn av bilen, og det bekymret meg. Nå er det en god stund siden jeg sist følte smertene, så nå har jeg fått tilbake troen på at dette går bra. Dette er den verste skaden jeg noen gang har hatt, og jeg har hatt en del. Som 17-åring skadet jeg ryggen, og var ute i sju måneder.

- Rehabiliteringen har gått bra. Fysioterapeutene har vært kjempemessige med meg, og sammen med legene har de til stadighet oppmuntret meg. Manageren og spillerne har også kommet med oppmuntrende meldinger.

- Jeg hører hele tiden at jeg blir linket til andre klubber, men jeg er ikke interessert. Jeg elsker livet her i Liverpool, og akter ikke å dra herfra. Dersom jeg skulle dra, så måtte det være fordi manageren sa det. Nå ønsker jeg bare å bli skadefri og komme i form igjen, score noen mål for reservelaget og prøve å komme i betraktning på førstelaget. Jeg satser på å spille meg tilbake i planene til manageren, og for å gjøre det har jeg satt meg som mål å være i kampform igjen før jul. Klarer jeg å score noen mål for reservene, kan jeg kanskje i januar være i posisjon til å kjempe om en plass på førstelaget. Jeg satser på å få slippe til i en av cupene, avslutter Mellor.