Mesterligakvalik på reservelagsarenaen

Goodison Park og Millennium Stadium ikke lenger aktuelle. TNS vant treningskamp. Lyon-spiss linkes.

 – Etter å ha vurdert alle muligheter, er vi veldig fornøyde med å spille kampen i Wrexham, sier Mike Harris på vegne av Total Network Solutions.

Med andre ord er det nå klart at Racecourse Ground blir arena for Liverpools bortekamp i første kvalifiseringsrunde av Champions League.

Banen, som ligger en times kjøring unna Liverpool, bør ikke være ukjent for de røde, for den er fast hjemmearena for reservelaget.

Banen tar vanligvis 15 000 tilskuere, men på grunn av Uefa-regler vil den bare ha plass til 10 000 under møtet mellom TNS og Liverpool.

Både Millennium Stadium og Goodison Park ble vurdert som aktuelle arenaer for kampen, men Wales’ største stadion er opptatt med REM-konsert, mens Goodison er uaktuell fordi den ikke ligger i Wales.

TNS vant treningskamp
Det er så langt ikke klart om bortekampen i Wrexham går av stabelen den 19. eller 20. juli, men i går ble det bekreftet at hjemmekampen skal spilles den 13. juli klokka 20:45 – selvfølgelig på Anfield.

Om TNS kan vi til slutt ta med at de lørdag vant sin første vennskapskamp for sommeren, 2-1 over Anglesey Games XI.

Waliserne planlegger å spille enda to treningskamper før de møter mesterligavinnerne fra Merseyside.

Lyon-spiss linkes
Selv om Feyenoords Dirk Kuyt fortsatt er hovedmålet, skal Rafael Benítez nå ha kastet sine øyne på Lyons Sidney Govou. Det skriver Liverpool Daily Post.

Den 25 år gamle spissen har kontrakt til 2008, men skal ha fått lov til å søke nye utfordringer som en takk for all hjelp. At de franske seriemesterne har kjøpt John Carew, tyder på at de forbereder seg på at Govou kan forsvinne.

En eventuell overgang til Anfield for Govou vil for øvrig innebære en handel mellom Rafael Benítez og Liverpools forrige manager, Gérard Houllier.