Michael Owen vurderer Liverpool

Owen sier han ikke har noe i mot en retur til Anfield. Spissen legger ikke skjul på at benkplassen i Spania ikke frister et år til. Pellegrino fornøyd. Borgermesteren i Torino ber fansen glemme ”vendetta”.

I et intervju med et engelsk fotballblad legger ikke Michael Owen skul på at Liverpool står høyt på lista dersom han skulle velge å gå fra Real Madrid til sommeren. 25-åringen gikk til spansk fotball for £8M i august, men har hittil bare startet i 12 ligakamper. Han uttaler følgende til ”Shoot”: - Vil jeg vurdere å gå tilbake til Liverpool? Svaret er at jeg ville ikke hatt noe i mot en slik overgang.

 

Owen sier videre: - Det er velkjent at jeg ikke liker å sitte på benken, med klar adresse til tingens tilstand i rikmannsklubben. Michael har scoret 10 mål på 12 starter. Ronaldo sin rate er 12 på 24 starter, mens Raul har seks på 24.

 

Med VM i Tyskland i bakhodet kan den tidligere toppscoreren på Anfield måtte prioritere førstelagsspill fremfor å videreføre oppholdet på Bernabeu.

- Jeg forlot Liverpool uten at det oppsto noe bittert forhold til ledelsen. Lagets resultater er fortsatt det første jeg ser etter, og jeg har mange venner der. Jeg hadde akkurat fått hele huset oppusset før jeg gikk til Madrid. Det er fortsatt drømmehuset mitt – et sted hvor jeg kan slappe av meg hundene og hesten min.

 

 

Owen på benken uten å komme inn da Liverpool spilte Champions League kvalifisering mot GAK.

 

Pellegrino ønsker forlengelse

Etter en litt ujevn start på karrieren sin i den røde drakta har Maurico Pellegrino fått vist seg frem i de siste kampene på bekostning av Sami Hyypiä. 33-åringen, som imidlertid ikke kan spille Champions League for Liverpool, trives godt i klubben og sier han håper på en forlengelse av kontrakten til sommeren. – Jeg til gjerne fortsette her. Jeg nyter tilværelsen og trives meget godt. Supporterne har vært helt fantastiske og atmosfæren på kampene er helt ubeskrivelig. Når du passerer 33 år er det ikke alltid man får muligheter som dette. Benitez kjenner meg godt og jeg vet hvordan han tenker og hva målet er både på trening og på kamp. Personlig tror jeg Rafa vil vinne store ting med Liverpool. Det er det alt handler om. Jeg kjenner klubbens historie godt fra da jeg vokste opp i Argentina. Jeg leste om både Bill Shankly og Bob Paisley og vet alt om de fire trofeene de vant i europacupen for serievinnere.

 

Borgermesteren i Torino på banen

I Italia diskuteres det med høy temperatur Juventus-supportere i mellom hvordan Liverpoolsupporterne skal tas i mot neste onsdag. Det store flertallet er innstilt på å legge 20 år med sorg bak seg og se fremover. Fortsatt er det likevel fraksjoner som i følge meldinger på enkelte forumer er innstilt på å gi engelskmenn en varm velkomst og ber alle som skal på kampen om å ”slipe knivene sine”.  Borgermesteren i Torino sier i dagens utgave av Gazzetta dello Sport at han håper på et vennskapelig returoppgjør – på linje med det som skjedde på Anfield. Han sier videre at det vil være et høy beredskap i forbindelse med kampen og at de besøkende vil motta informasjonsbrosjyrer med retningslinjer om hvor de kan gå før og etter kamp. Politiet jobber også tett med sine engelske kollegaer og følger godt med i alt som skjer i forskjellige supportermiljøer rundt Juventus.

 

 

Budrunde for Champions League

VG skriver at Team Marketing AG, som forhandler rettighetene for UEFA TV-selskaper, i dag inviterer til informasjonsmøte i Oslo. Der skal sveitserne ha møte med TV3, TV2, NRK og trolig SBS (Canal+ og TVNorge). 29. april er siste frist for å levere inn anbud på rettighetene på Champions League fra 2006 til 2009. TV3 har i dag rettighetene på alt som vises fra Champions Leauge. Men det vil nå bli muligheter for å by på ni varianter av CL - fra totalpakken, direkte kamper som er førstevalget, direkte kamper som er annenvalget, tredje-, fjerdevalg og ned til høydepunkter som vises forskutt. For å sikre seg «all moro» må trolig 150 millioner kroner opp på bordet - og drøyt 30 millioner kroner for et førstevalg direktesendt tirsdag eller onsdag.