Milan tilbake i trening

Milan Baros kan være aktuell fra start mot Burnley. Mauricio Pellegrino debuterer trolig mot Watford førstkommende tirsdag. Stephane Henchoz i samtaler med Bolton.

Angriper snart tilbake

Milan Baros er tilbake på treningsfeltet etter hans hamstring har gitt ham et nytt skadeavbrekk.  Hvorvidt Rafael Benitez vil benytte ham allerede mot Burnley i morgen gjenstår å se.  Liverpools spanske manager vil ventelig prøve å utnytte sin skaderammede tropp maksimalt i en uke hvor man begynner med Burnley i FA-Cupen, fortsetter med semifinale i Carling Cup mot Watford, for så å ta i mot Manchester United på Anfield.  Ungguttene Stephen Warnock, David Raven, John Welsh og Zak Whitbread er for eksempel ventet å være med i troppen som reiser til Turf Moor.

 

Pellegrino snart klar

Signaler om at Mauricio Pellegrino ikke vil være aktuell for Liverpool med det aller første p.g.a. at han har reist tilbake til Spania kan vise seg å ikke stemme, ifølge Liverpool Echo.  Lokalavisen hevder at LFC jobber hardt for å få argentineren tilgjengelig allerede til morgendagens møte med Burnley, men at det mest sannsynlige er at den 33-årige stopperen vil gjøre sin debut mot Watford førstkommende tirsdag.  Med Stephane Henchoz på vei ut av klubben vil Pellegrino trolig finne sin plass i midtforsvaret på et ellers nokså ungt lag.

 

Stephane i samtaler

I avdelingen for nye meldinger skriver Liverpool Echo at Stephane Henchoz har sagt nei til Glasgow Rangers, til tross for at flere andre aviser tidligere siterte spilleren på at den skotske storklubben fortsatt var aktuell for ham.  Sveitseren skal også ha sagt nei til Feyenoord,  mens han i dag har hatt samtaler med Bolton.  30-åringen vil bli far for første gang om kort tid og har sagt at det passer dårlig med en lang flytting akkurat nå.  En overgang til Reebok vil gjøre at han fortsatt kan bo på Merseyside om ønskelig.