Milan vil også ha Milan?

Tapende Champions League-finalist AC Milan er siste klubb som linkes til Milan Baros. Østerrisk 17-åring håper på Liverpool-kontrakt.

Channel 4 hevder i dag at AC Milan er i ferd med å kaste seg inn i kampen om Milan Baros. Den tapende Champions League-finalisten er dårlig forspent med spisser for tiden, ettersom Philippo Inzaghi sliter med skader, mens man også har kvittet seg med Hernan Crespo og Jon Dahl Tomasson. Selv om klubben har hentet inn Alberto Gilardino og Christian Vieri som erstattere, ønsker man nok å styrke stallen med enda en spiss før alvoret tar til i Italia, og det skal først og fremst stå mellom Marco Di Vaio og Baros. Di Vaio kan imidlertid ikke spille i Europa for italienerne, ettersom han har spilt for Valencia i Intertoto-cupen, og dermed er det mer sannsynlig at man ønsker å hente Baros.

Aston Villa har imidlertid heller ikke gitt opp å hente tsjekkeren, noe David O’Leary mer eller mindre bekreftet etter deres 2-2 kamp mot Bolton i helgen.

Østerrisk unggutt linkes
Ifølge Østerriske medier har 17 år gamle Besian Idrizaj imponert under prøvespill for Liverpool. Den unge midtbanespilleren spiller til daglig for LASK Linz i østerrisk annendivisjon, og Liverpools speidere skal ha fått øynene opp for han da han spilte for Østerrike i U-17 EM.

- Når man får en sjanse til å prøvespille for Liverpool kan man ikke takke nei. Nå håper jeg bare at jeg har vist meg god nok til å få kontrakt med klubben, sier midtbanespilleren som fyller 18 år i oktober, og som måler 1,89 på strømpelesten, til OÖ Nachrichten.

Arsenal og Inter Milan skal også følge den unge østerrikeren med argusøyne.