Milito skrev ny kontrakt med Zaragoza

Liverpool kan skrinlegge planene om å hente Gabriel Milito fra Real Zaragoza, etter at han i dag skrev ny femårskontrakt med klubben. Henchoz-bekreftelse. Villa med nye bud? Ingen bud på Andrade. Chester vil også ha Partridge. Ny Diouf-goal.

Liverpools håp om å hente den argentinske midtstopperen Gabriel Milito fra Real Zaragoza ser ut til å forsvinne som dugg for solen. Sky Sports sitt nettsted skriver nemlig i kveld at 24-åringen nå har skrevet under på en ny og forbedret kontrakt med den spanske klubben, gjeldende for fem år fremover.

Zaragoza-ledelsen har med andre ord klart å overtale 24-åringen om å bli i klubben, og for dette blir han belønnet med en lønn på 2 millioner euro per sesong. Han blir dermed også den best betalte spilleren i klubben. I den nye avtalen er det en klausul om at Milito først får forhandle med andre klubber om noen legger 30 millioner euro på bordet!

- Forhandlingene var ikke enkle, men Milito har demonstrert sin lojalitet og det er godt nytt, heter det i en pressemelding fra den spanske klubben.

Dette betyr nå i klartekst at Liverpool må se seg om etter andre alternativer, når de skal styrke stallen med en ny stopper før transferdeadline om en drøy måned.

Henchoz skrev under for Wigan
Det er nå bekreftet at Stephane Henchoz har skrevet under for Wigan for den kommende sesongen, etter å ha bestått legetesten. Den tidligere Liverpool-stopperen har fått en ettårskontrakt med Paul Jewells mannskap, og vil dermed møte gamle lagkamerater i Premier League.

Villa tropper opp jakten på Baros
Det rapporteres i kveld om at Aston Villa-manager David O’Leary akter å trappe opp jakten på Milan Baros, etter at han fikk inn £2.5M fra salget av Darius Vassell til Manchester City.

Deportivo benketer Liverpool-bud på Andrade
Deportivo La Coruna har i dag benketet at Liverpool har lagt inn bud på den portugisiske forsvareren Jorge Andrade. Talsmann Rafael Carpacho sier at rapporter om at Liverpool skal ha tilbudt £1M pluss Milan Baros er feilaktige.

- Så langt har vi ikke mottatt noe tilbud fra Liverpool. Alt vi vet om dette er hva vi har lest i avisene, sier Carpacho.

Andrade selv sier til skysports.com at han vil se positivt på en overgang til England, men han er frustrert over at dette har vist seg som tomme rykter så langt.

- Jeg har ikke hørt noe fra Liverpool. Jeg har lest hva som står i avisene, men ingen har henvendt seg til meg. Jeg har en kontrakt med Deportivo, og har ingen problemer med dem. Jeg er trøtt av rykter om at jeg skal forlate klubben til England. Alle spillere vil være interessert i å spille i Premier League, men jeg har ingenting konkret å forholde meg til.

Chester vil også ha Partridge
Nå har også Chester City kastet seg inn i kampen om den frigitte Liverpool-vingen Ritchie Partridge, og skal stå klar med en kontrakt dersom han ikke ender opp i Sheffield Wednesday.

- Vi har interessert i Partridge, ettersom han er en kvalitetsspiller. Han har vært på prøvespill i Sheffield Wednesday, og det er andre klubber som er ute etter han også. Dersom han ikke får kontrakt med et lag i Championship eller League One, vil vi være interessert i å hente han hit, bekrefter manager Keith Curle.

Diouf med ny scoring
Tidligere Liverpool-spiss El-Hadji Diouf fortsetter å score for Bolton Wanderers. I dag sørget han for uavgjort resultat for Premier League-laget i en treningskamp mot Kobe i Japan, med en scoring i andre omgang.