Miller: - Vår beste kamp

Alex Miller i Liverpools trenerteam mener at Chelsea-kampen var årsbeste. Riise blir kritisert av Hareide.

Liverpool-trener Alex Miller beskriver i dag gårsdagens batalje mot Chelsea som Liverpools beste kamp så langt i sesongen. Trass i at Benitez sitt mannskap måtte gå målløse av banen nok en gang, og måtte slå seg til ro med det ene poenget, var det en underholdende og spennende kamp.

Miller var glad for at Liverpool leverte en så god kamp over 90 minutter, og mener dette nå gir laget selvtillit fram mot ligamøtet med London-klubben søndag ettermiddag.

- Det var en god kamp fra vår side i går kveld, og trolig vår beste prestasjon så langt denne sesongen. Det var en vanskelig kamp, der mye stod på spill, men etter de første oppjagede 20 minuttene syntes jeg vi hadde god kontroll på begivenhetene. I andre omgang hadde vi ballen mye i de rette områdene av banen, og var uheldige som ikke gjorde mål, mener Miller.

- Vi kjempet godt over hele banen, og la opp til å presse dem høyt oppe på banen. Vi tillot dem ikke tid og rom når de hadde ballen. Det var flere ganger at vi mistet ballen høyt oppe på banen, men vi jobbet ekstremt hardt for å vinne den tilbake og kontre.

- Chelsea hadde kanskje to sjanser i hele kampen. Robben hadde en sjanse som Reina reddet flott, og de hadde også en sjanse mot slutten når Reina kom ut og fikk skuvd ballen unna.

- Jeg mener at fire poeng av seks mulige så langt i Champions League er en god start for oss. Kamper mot britisk motstand vil alltid være gi og ta, og vi har også slått et meget sterkt Real Betis på bortebane. Dersom vi nå vinner borte mot Anderlecht, vil vi etter min mening ha en god mulighet til å avansere fra gruppespillet.

Liverpool begynner nå forberedelse med tanke på ligamøtet med Jose Mourinhos menn på Anfield på søndag, og Miller tror ikke at ligalederne vil få noen lett oppgave med å sikre seg sin åttende strake seier i seriespillet.

- Chelsea vil være på tå hev i søndagens kamp. De vet at vi var fullt på høyde med dem, og vel så det, i alle deler av kampen i går kveld. Nå venter en ligakamp, og vi har hjemmebanefordelen, og vi taper ikke mange kampene på Anfield. Målet er å gå ut og ta de tre poengene, slår han fast til liverpoolfc.tv.

- Chelsea har lagt ned en stor innsats i ligaen siden seriestart. De har vist seg som et lag som er vanskelig å beseire, hovedsaklig fordi de har en så sterk tropp og sterk vinnervilje. Men vi frykter dem ikke, og vet vi kan slå dem, avslutter Miller.

Hareide med Riise-kritikk
Åge Hareide advarer nå John Arne Riise om at han må ta seg sammen, etter at 25-åringen ikke har vist seg fra sin beste side verken for Liverpool eller landslaget så langt denne sesongen.

- Jeg er ikke fornøyd med Riise i det hele tatt. Han var i kanonform i fjor, men var meget svak da vi tapte for Skottland, og har også vært svak for Liverpool i de kampene han har spilt denne sesongen, slår landslagstreneren fast.

- Jeg har snakket med John Arne om dette, og regner med at han er i stand til å finne tilbake til sitt gamle jeg, og vise oss forbedringer. Han må definitivt ta seg sammen, sier Hareide.