Mirror hevder Spurs vil by på Cissé

Tabloidavisen Mirror hevder at Tottenham vil legge inn et bud på £5M for Djibril Cissé i januar. Samy Hyypiä frykter ikke Vidic eller Kompany.

Mirror hevder i dag at Tottenham-manager Martin Jol skal stå klar med et bud på £5M for Djibril Cissé så snart transfervinduet åpner i januar. Tottenham skal også ha lagt inn et bud på Liverpool-spissen i august.

Hyypiä frykter ikke konkurranse
Rafael Benitez har gjort det helt klart at han akter å hente en ny midtstopper til Anfield, men dette bekymrer ikke den finske stopperklippen Sami Hyypiä. Benitez skal som kjent allerede ha lagt inn et bud på £4.5M for den serbiske landslagsspilleren Nemanja Vidic. Liverpool Daily Post bekrefter også i dag at Liverpool hadde representanter som fulgte Anderlechts Vincent Kompany i kampen mot Real Betis på onsdag. Kompany måtte som kjent stå over begge Champions League-kampene mot de røde på grunn av en skade.

Med Jamie Carragher nå ranket som den beste midtstopperen på Anfield, er det tilsynelatende Hyypiä som har mest å tape på at en ny stopper ankommer i januar. 32-åringen har imidlertid dokumentert solid form den siste tiden, og var igjen ruvende i midtforsvaret i Champions League-bataljen mot Chelsea. Sammen med resten av forsvaret har han nå ni strake kamper uten baklengs på CV’en. Finnen gjør det da også klinkende klart at han akter å kjempe for sin plass på laget.

- All praten om nye spillere affiserer meg ikke. Jeg prøver bare å gjøre mitt beste. I fjor satt jeg på benken en stund, men jeg fortsatte å jobbe hardt på trening, og jeg fikk min sjanse og tok den. Da vi kom tilbake til Melwood etter sommerferien ble jeg kalt inn på managerens kontor, der han fortalte at han ville kjøpe en ny midtstopper. Jeg sa at det var greit for meg. Konkurranse om plassene er alltid bra. Jeg liker en utfordring. Men grunnen til at jeg spiller bra er ikke at jeg føler meg truet fordi noen kan komme å ta plassen min, uttaler Hyypiä i dag.

- Om en ny spiller kommer, så er jeg klar til å ta den kampen. Jeg prøver bare å konsentrere meg om mitt eget spill. Jamie spiller veldig bra nå, og han fortjener all den rosen han får. Det er veldig lett å spille ved hans side, fordi han er slik en god spiller, legger han til.

- Jeg er en person som ikke ønsker å være i søkelyset. Det er greit for meg om han får all rosen, fordi det fortjener han etter å ha spilt bra over lang tid.

Bortsett fra svak innsats i 4-1 tapet for Chelsea i ligaen, har finnen som vanlig vært stabiliteten selv for de røde denne sesongen.

- Det er en kamp jeg ønsker å glemme, men den var nok i tankene mine før kampen mot Chelsea denne uken. Jeg ønsket å gjøre det bedre etter vårt forrige møte. Vi fikk poenget vi behøvde, og jeg er tilfreds med å ha vunnet gruppen. Vi dro til London for å forsvare oss skikkelig, men også prøve å score. Vi skapte jo noen sjanser, sier finnen om den saken.