Momo med gode vibber

Mohamed Sissoko har en usedvanlig god statistikk mot Real Betis. Østerrisk dommer i Sevilla. Antonio Nunez savner Liverpool.

Mohamed Sissoko forventer en ”varm” velkomst når Liverpool løper ut på Estadio Manuel Luis De Lopera i morgen kveld. Men Momo har gode minner fra nettopp denne banen, og håper nå at han kan opprettholde sin gode statistikk.

Momo figurerte nemlig i Valencias lagoppstilling da de slo Real Betis både hjemme og borte under Rafael Benitez sin siste sesong som manager for den spanske klubben. Den energiske midtbanespilleren spilte også da Valencia vant over Betis i fjor, men advarer trass i gode resultater sine nye lagkamerater mot det som venter – nemlig et kvalitetslag.

- Jeg har spilt mot Betis noen ganger, og jeg vet hvor gode spillere de har. Jeg har vært så heldig å fått med meg noen gode resultater mot nettopp Betis, og jeg har gode minner fra mine møter med dem. Men det blir en veldig tøff kamp for oss, slår den fransktalende Momo fast til Liverpool Echo.

- Det er en intim stadion som venter oss, der publikum sitter tett opptil begivenhetene. Deres fans vil lage mye støy, slår han fast.

Østerrisk dommer i Sevilla
Østerriske Konrad Plautz vil dømme Real Betis - Liverpool. Som linjemenn får han med seg landsmennene Walter Staudinger og Egon Bereuter. Franz Mostbock er fjerdedommer.

Nunez savner Liverpool
Trass i at han gjorde Celta Vigos andre mål i den heroiske 3-2 seieren over Real Madrid på Santiago Bernabeu på lørdag, så savner Antonio Nunez livet i Liverpool. Til Liverpool Echo i dag innrømmer spanjolen så gjerne at han lengter tilbake til Merseyside, og at Liverpool aldri er langt unna i tankene hans.

- Jeg savner byen Liverpool, selv om maten i Vigo er bedre, slår han åpent og ærlig fast.

- Jeg fortsetter å lære engelsk, og jeg har tatt med meg parabolanlegget jeg hadde i England, så jeg vil fortsatt se de fleste av Liverpools kamper. Jeg håper virkelig jeg får sjansen til å dra tilbake og spille i Premier League igjen en vakker dag, sier han.

- Jeg er fortsatt Liverpool-supporter, og jeg holder kontakten med de spanske spillerne i klubben. Liverpool vil for alltid være mitt andre hjem. Jeg tror jeg vil være litt nedstemt når de røde spiller mot Real Betis i morgen kveld, for jeg vet at dersom ting hadde vært litt annerledes så kunne jeg ha vært involvert i den kampen.

- Først ønsket jeg å bli, og kjempe for plassen min, selv etter at Rafa hadde fortalt meg at jeg ville få lite spilletid. Men vi snakket sammen om tingenes tilstand, og han fortalte at han prøvde å kjøpe en annen høyreving. Dermed bestemte jeg meg for å dra. Til slutt fikk ikke Liverpool tak i noen ny høyreving, men jeg kunne jo ikke bli for å håpe på at så ville skje, avslutter en sentimental og litt trist spanjol.