Moores søker investorer

Rick Parry bekrefter at formann og eier David Moores fortsatt leter etter investorer til LFC. McAuley fornøyd tross tap for reservene, og mener David Mannix er tilbake på sitt beste. Stjernespiller hos Chelsea mister finale.

Behov for kapital

Stort underskudd som følge av sparking av manager og manglende spill i Champions League forrige sesong, en spillertropp som trenger forsterkninger, og en ny stadion på tegnebrettet.  Liverpool Football Club har et uomtvistelig behov for kapital om dagen.

 

I sitt halvtimes lange intervju med BBC erkjenner da også daglig leder Rick Parry at det er frusterende at en løsning med investorer ikke er på plass, men han understreker at David Moores leter fortsatt og at formannen er fast bestemt på å gjøre hva han kan for at klubben skal komme seg videre.

 

- Det er frustrerende at vi ikke har kommet til den ønskede løsningen med investering, men livet er ikke alltid slik.  Vi har kommet gjennom denne sesongen tålelig bra.  Vi har investert £43M i spillerkjøp, slik at en kan ikke si at vi har strammet inn livremmen særlig.  Bortsett kanskje fra Chelsea, er det en rimelig bra investering uansett hvordan man ser på det.

 

- Formannen er ganske positiv om dagen, siden han er fornøyd med hvordan Rafa gjør det.  2004 var et vanskelig år fra hans ståsted, men det finnes ingen bedre formann i verden.  Ingen manager kunne fått mer støtte. 

 

- Det var spesielt vanskelig i sommer, da Gérard (Houllier) gikk og det var usikkerhet vedrørende Stevie (Gerrard).  Det at Rafa er på plass, og en ser antydninger til fremgang, har imidlertid gjort ham gladere.  Han er uansett fortsatt svært oppsatt på å finne den rette investoren.  Han vil gjøre hva han kan for å bringe klubben fremover, selv om det skulle gå utover hans egne interesser.  Han bryr seg mer om klubben enn han gjør om seg selv.

 

 

Reservelagstrener roser Mannix

19-åringen David Mannix ble nylig gitt en ny kontrakt fram til 2007.  Ganske bemerkelsesverdig for en spiller hvis skadeproblemer har gjort at han har fått spille svært lite fotball de siste par årene.  16-17 år gammel ble imidlertid Mannix regnet som en av klubbens største talenter, men en pasningsfot og et overblikk som få andre.  Scouseren synes nå å være i ferd med å riste av seg den alvorlige kneskaden som har medført flere operasjoner, og har igjen begynt å imponere med sitt spill på reservelaget.  Trener Hugh McAuley var nok en gang fornøyd, både med Mannix og også det unge mannskapet generelt, selv om man tapte 1-3 mot West Bromwich.

 

- Jeg synes David Mannix var tilbake på sitt beste på midtbanen, noe som er et godt tegn både for ham og for oss.  Han slo gode pasninger, og han skapte åpninger hele tiden.  Jeg synes vi spilte bra, spesielt i 2.omgang, og en kunne ta mye positivt ut av kampen.  En må kunne si at vi var uheldige.

 

- Vi slapp inn et tidlig mål, noe som var et resultat av at vi ikke angrep ballen fra en corner, men vi kom tilbake og kunne fort ha fått et bra resultat.  Anthony Le Tallec scoret et fint mål og kunne hatt et hattrick etter å ha kommet til flere store sjanser.

 

- James Smith gjorde det meget bra som midtstopper, og han er en fighter som hele tiden gir alt.  Jeg var meget fornøyd med hvordan vi spilte, ettersom vi hadde et U19 lag på banen og ungguttene gjorde bra fra seg.

 

 

Arjen Robben skadet

To brudd i foten gjør at Arjen Robben vil være ute i minst seks uker, og den hurtige nederlandske vingen mister dermed også finalen i Carling Cup.  Liverpool og Chelsea møtes som kjent i Cardiff søndag 27.februar.