Morientes håper å rekke United-kampen

Morientes håper på debut mot United. Stevie G lover skjerpet LFC. Samtaler om Carson. Dalglish og McMahon hjelper flodbølgeofre.

Vårt seneste tilskudd av spaniere, Fernando Morientes, håper å rekke lørdagens storkamp mot Manchester United. Spilleren er fløyet inn fra Spania for å gjennomgå den obligatoriske legesjekken. Ingen klubber får lenger kjøpe spillere uten at legesjekken er unnagjort.

 

-Jeg og familien har tenkt mye gjennom dette. Vi hadde mange tilbud, men Liverpool var det soleklart mest interessante. Jeg fortalte klubben at jeg ville spille for dem. Nå håper jeg at legesjekken går uten problemer og at jeg blir registrert i tide for å rekke lørdagens kamp, sier Morientes.

 

Morientes ankommer fra Real Madrid for 6,3 millioner pund.

 

-Du kan ikke be om mye mer enn å få debutere mot Manchester United. Det vil i tilfelle bli en stor debut for meg og enda bedre dersom vi vinner. Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke Real Madrid for å forstå mitt ønske om å spille for Liverpool. De hadde andre tilbud som var bedre. Det jeg kan si til Lyon og andre klubber er at jeg allerede hadde gitt Liverpool mitt ord på at jeg skulle signere, fortsetter Morientes.

 

Sist sesong var ”Moro” en stor helt for Hassan El Fakiris Monaco. I Madrid ble han rangert langt nede på spisslisten. Nå skal den dyktige spissen spille førstelagsfotball uke etter uke.

 

Ikke før har Morientes forlatt Real Madrid før stjernegalleriet begynner å sutre. Først ut er David Beckham: -Jeg mener Morientes er en stjernespiller og en veldig viktig spiller for fansen. Han var i Monaco i fjor, men var tilbake igjen. Jeg mener han burde blitt her, men det er ikke opp til meg eller spillerne å bestemme slikt. Han er en flott person og en strålende fotballspiller, sier den engelske landslagsmannen.

 

Stevie G lover skjerpet Liverpool

Kaptein Steven Gerrard har lovet et skjerpet Liverpool i lørdagens batalje mot Manchester United. –Med all respekt for Watford, det er lettere å motivere seg for en kamp mot United. Kampene mot United er noe vi alltid ser fram imot, jeg er sikker på at vi er klare til lørdag, lover Gerrard.

Samtaler med Carson

Ifølge Sky skal både Chelsea og Liverpool i samtaler med Leeds sitt keepertalent Scott Carson. Begge klubber er i lang tid linket til England U21-keeperen som nylig takket nei til ny kontrakt med Leeds. Fjernsynskanalen hevder bestemt at Liverpool er i samtaler med Carson onsdag, mens Chelsea torsdag skal snakke med sisteskansen. –Vi venter på at Chelsea og Liverpool gjør unna sine samtaler med klubben før vi tar et steg videre, uttaler Carsons rådgiver.

 

Dalglish og McMahon hjelper tsunami-ofrene

Legendene Kenny Dalglish og Steve McMahon hjelper nå til for å få inn midler som skal hjelpe ofrene etter flodbølgen som rammet Asia. Taklingsglade Steve McMahon skal være bartender på The Lal Qila i Bath Street i Southford, mens King Kenny skal snakke med gjestene 19. januar. McMahon vil samtidig auksjonere bort en signert engelsk landslagstrøye. –Kenny og Steve er ofte her som gjester. Under en middag i romjula dukket ideen opp, sier restauranteier Tony Miah til Echo.

 

Det er for øvrig et år siden Gary McAllister trakk seg som manager i Coventry City for å ta vare på sin kreftsyke kone.