Morientes ødela nesten Gerrards rygg

Målfeiringen etter Liverpools siste scoring mot CSKA Sofia i kveld fikk nesten skjebnesvangre følger. Fernando Morientes var nær ved å ødelegge kaptein Steven Gerrards rygg. Sami Hyypiä irritert over baklengsmålet.

Steven Gerrard tror Liverpool-supporterne kan forvente mer fra Fernando Morientes denne sesongen, etter at den spanske spissen gjorde to mål mot CSKA Sofia i kveld.

- Han har evnene, det er det ingen tvil om. Hans spill har bedret seg mye den siste tiden, og vi vil definitivt få se mye mer fra den kanten, uttalte kapteinen etter kampslutt.

Gerrard hadde selv en finger med i spillet ved alle tre Liverpool-scoringene.

- Det er jobben min, å legge opp til og å score mål, men det er som alltid laginnsatsen som er det viktigste. Vi er godt fornøyd med resultatet, men ville ha vært mye bedre fornøyd om vi ikke hadde sluppet inn mål.

Kapteinen pådro seg for øvrig nesten en ryggskade under feiringen av Morientes sitt siste mål.

- Når vi feiret målet klemte han til så hardt at jeg nesten pådro meg en utglidning i ryggen. Men alt er ok nå. Vi følte oss på hugget i kveld, og nå er vi klare for å møte Middlesbrough på lørdag, avsluttet Gerrard.



Baklengsmålet irriterte Hyypiä
Midtstopper Sami Hyypiä la til: - Det var en grei seier, men vi kan ikke være 100% fornøyd ettersom vi slapp inn et mål. I andre omgang kom de kun til noen få sjanser. De er et godt lag, og vi visste det ikke ville bli enkelt. Dersom du gir dem tid og rom kan de gjøre livet surt for deg.