Morientes slipper unna med 10-15 dager

Skaden til Fernando Morientes er ikke så ille som først antatt. Den spanske landslagslegen antyder 10-15 dager på sidelinjen etter dagens undersøkelser.

Det ser ut til at Fernando Morientes og Liverpool slipper med skrekken, etter at det spanske legeteamet i går kveld antydet flere uker på sidelinjen for Liverpool-spissen, etter at han pådro seg en lårskade under trening med landslaget.

Den spanske landslagslegen Genaro Borras uttaler i dag at Liverpool-spissens lårskade vil holde han borte fra fotballen i 10-15 dager. Med andre ord langt mer optimistiske toner enn de dystre spådommene fra samme mann i går kveld.

Dagens tester skal ha bekreftet avrevne muskelfibre i spanjolens venstre lår, men skaden er altså ikke på langt nær så ille som først fryktet. Morientes mister imidlertid helt sikkert Spanias viktige VM-kvalifiseringskamp mot Serbia & Montenegro i kveld, samt Liverpools ligamøte med Tottenham i London på lørdag, og den første gruppespillkampen i Champions League mot Real Betis i Spania. Også oppgjøret mot erkefienden Manchester United på Anfield kan bli i tidligste laget for et comeback.

Uansett må dagens oppløftende meldinger fra Spanias legeteam ses på som positive nyheter for Rafael Benitez og Liverpool.