Mot debuter for Sissoko og Crouch

Mohamed Sissoko og Peter Crouch ligger an til å få sine offisielle Liverpool-debuter mot Kaunas i morgen. Traore og Finnan usikre, mens Dudek og Baros igjen ser ut til å bli utelatt. Cisse tror Liverpool kan vinne ligaen.

Det er ventet at både Peter Crouch og Mohamed Sissoko får sine offisielle Liverpool-debuter når de røde møter Kaunas i Litauen i morgen kveld. Rafael Benitez tar med seg hele troppen på 25 mann fra Sveits til Kaunas, men både Steve Finnan og Djimi Traore er usikre kort. Finnan sliter med magesjau, mens Traore sliter med en leggskade. Det er heller ikke ventet at Benitez vil bruke Milan Baros og Jerzy Dudek, ettersom markedsverdien til de to spillerne da vil synke.

Det antas at Benitez vil stille et sterkt lag i denne viktige kvalifiseringskampen. Motstander Kaunas er midtveis i det nasjonale seriespillet, og derfor også i toppform.

Finnan: - Vi kommer ikke til å undervurdere Kaunas
Det er altså touch & go om Steve Finnan vil være spilleklar til i morgen. Høyrebacken er imidlertid sikker på at hans lagkamerater ikke vil gå i fellen det ville være å undervurdere sine mer ukjente motstandere. Liverpool-troppen flyr fra Sveits til Litauen i dag, og Finnan uttaler i den forbindelse til liverpoolfc.tv at han ikke aner hvordan laget vil bli.

- Personlig vet jeg ingenting om Kaunas, men våre speidere har nok gjort hjemmeleksene sine og vil gi oss en briefing om hva vi har i vente. Vi forventer i alle fall ingen enkel kamp i dette første oppgjøret på bortebane. De gjorde 8 mål på to kamper i første runde, så de har utvilsomt målfarlige spisser. Vi må derfor være påpasselige bak, og som vanlig vil vi gå til kampen med en innstilling om å gjøre en profesjonell jobb. Vi har allerede holdt nullen i en del kamper i sommer, og vi håper å gjøre det igjen.

Kampen i Kaunas blir Liverpools sjette i sommer, men Finnan tror bare at de mange kampene i juli vil virke positivt inn på resten av sesongen. – Det er hardt å spille obligatoriske kamper så tidlig, men vi har en stor nok stall til å håndtere det så lenge vi ikke pådrar oss mange skader. Forhåpentligvis vil vi dra nytte av den tidlige sesongstarten og alle kampene vi har spilt, når ligaspillet tar til.

- Treningsleiren i Sveits har vært bra. Manageren har hentet inn noen nye ansikter, noe som holder alle på tå hev. Jeg var glad for at vi fikk tak i Peter Crouch. Han gir oss nye angrepsmuligheter. Alle snakker om høyden hans, men han er meget god på bakken også. Han gjorde det bra på et lag som slet i fjor, og gjorde mange mål. Jeg er sikker på at han vil bli en suksess hos, og han vil utvilsomt bidra til konkurranse om spissplassene.

Cisse: - Vi kan vinne ligaen!
Djibril Cisse likte ikke lagkamerat Jamie Carraghers defensive uttalelser i media for en tid tilbake, og i motsetning til scouseren insisterer franskmannen på at Liverpool har en god nok stall til å vinne ligaen i den kommende sesongen.

- Vi kan tettet gapet opp til lagene foran oss på tabellen. Det er jeg ikke i tvil om. Jeg håper å vinne ligaen med Liverpool, og jeg ser ingen grunn til at det ikke kan skje i sesongen som kommer, uttaler Cisse i dag.