Motbør på transfermarkedet

Liverpool stanger hodet mot veggen i jakten på en ny midtstopper. Rafael Benitez innrømmer at penger fra et salg av Milan Baros vil gjøre det enklere å få tak i de spillerne han ønsker seg.

Rafael Benitez innrømmer i forkant av kveldens Champions League-kamp i Bulgaria at han strever med å finne de siste brikkene til sitt puslespill. Jakten på en høyreving og en midtstopper har ikke vært frukbar så langt, og det er spesielt i sine forsøk på å hente en ny midtstopper at Liverpool-manageren ser ut til å stange hodet mot veggen.

- Vi vil prøve å finne en midtstopper som er god nok for oss, med eller uten penger fra et eventuelt salg av Milan Baros, sier Liverpool-manageren, og innrømmer dermed åpent at Baros blir solgt dersom noen legger en tykk nok bunke med pundsedler på bordet.

- Dersom vi får inn mer penger, vil det gjøre jakten på en ny stopper enklere, medgir han.

- Vi jobber nå med Zak Whitbread, og vi er godt fornøyd med han. Men vi trenger også en spiller til i den posisjonen, slår han fast.

- Det er virkelig vanskelig å få kjøpt de spillerne vi ønsker akkurat nå. Vår preseason startet mye tidligere enn for de fleste klubber, og det medførte problemer for oss med tanke på å kjøpe nye spillere. Noen klubber bestemmer seg først nå for hvilke spillere de trenger, mens vi alt har snakket om dette i tre uker nå. Men vi har fortsatt tre uker igjen til transfer-deadline, konkluderer Benitez.