Neil Mellor må opereres

Har vært småskadd, men er nå ute for resten av sesongen. Unggutter utelates fra finalen, og Rafael Benítez beklager det. Uavgjort og tap for u-lagene.

Etter det Liverpool.no erfarer, må Neil Mellor gjennomgå en operasjon som setter ham ut av spill resten av sesongen. Den unge spissen har slitt med en betennelse i kneet, og det har lenge vært håp om at han kunne unngå medisinske inngrep før til sommeren. Men nå er det altså klart at den 20 år gamle spissen må under kniven.

Takker unggutta
Neil Mellor er bare en av mange unge spillere som har spilt en viktig rolle i Liverpools suksess i Ligacupen. I flere runder stilte Rafael Benítez nærmeste reine «juniorlag», som til de grader klarte brasene. Men når finalen går av stabelen i morgen ettermiddag, er det de rutinerte stjernespillerne som får representere de røde fargene og sole seg i glansen. At en spiller som Mauricio Pellegrino er tatt ut på bekostning av – en, etter sigende, svært skuffet – Stephen Warnock, sier sitt. «Rafa» sier han syns det er synd.
- Problemet er at vi bare kan ha 16 spillere i stallen. Når da spillere som Steven Gerrard, Fernando Morientes og Pellegrino skal med, må jeg utelate noen andre, beklager manageren.
Han legger til:
- Det er svært synd at vi ikke kan ta med alle unggutta som har spilt oss fram til finalen. Men det er mitt ansvar å ta ut en best mulig stall, så alle må være profesjonelle og forsøke å forstå, sier Benítez.

Uavgjort og tap for u-lagene
I juniorderbyene mellom Everton og Liverpool i dag spilte U18-lagene uavgjort 1-1, mens Everton U16 slo Liverpools tilsvarende lag 1-0. Onsdag ble reservelagskampen de to lagene imellom avlyst på grunn av frossen bane. Denne kampen skal nå spilles den 24 mars klokka 20, men allerede onsdag klokka 20 er Manchester United Reserves gjester på Racehorse Ground.