Nesten fullsatt for å se Kenny & Co

Utrolige 39.000 møtte opp for å hylle Liverpools legender, og støtte en god sak. Steven Gerrard med på Erikssons ”drømmemidtbane”. John Arne Riise tilbake i trening.

Fest på Anfield

Mye penger ble samlet inn til pårørende fra flomkatastrofen i Thailand da et nesten fullsatss Anfield fikk se Liverpools gamle storspillere møte kjendiser.  Roy Evans var opptatt med det walisiske landslaget slik at Kenny Dalglish fikk jobben å lede laget fra sidelinjen.  King Kenny fikk også det største jubelbrølet da han satte seg selv inn midtveis i 2.omgang.  Fortsatt aktive Jason McAteer (Tranmere) scoret to tidlige mål, før et selvmål og et flott skudd fra Ian Rush sørget for 4-1 til pause.  Anført av en Jan Mølby, som fortsatt hadde pasningsfoten i orden, hadde Liverpool angrepstyrke i overflot med Rushie, Robbie Fowler og John Aldridge.  John Barnes viste også tegn på gamle kunster.  Det var imidlertid David Johnson som headet inn 5-2.  Johnno var sammen med bl.a. McAteer en av hovedmennene bak denne veldedighetskampen, og gjennomførte nylig en alvorlig hjerteoperasjon.  Aldo fastsatte resultatet til 6-2, før festen ble avsluttet med et rungende ”You’ll Never Walk Alone”.

 

 

Engelsk midtbanekvartett

Sven Göran Eriksson antyder at han har funnet den rette midtbanekvartetten etter at Joe Cole gjorde en god kamp i 4-0 seieren mot Nord-Irland på lørdag.  Steven Gerrard, Frank Lampard, og David Beckham har det vært lite tvil om etter at Paul Scholes la landslagstøvlene på hylla.  Stevie G hadde rollen som det sentrale ankeret mot irene.  – Jeg ville ikke byttet disse fire midtbanespillerne med noen, sier Svennis.  – Mange managere i verden ville ønske at de hadde disse fire på laget.  Hvis vi har nesten alle spillerne friske har vi et utmerket lag.

 

 

Riise klar til Moldova

John Arne Riise venter å gjennomføre en normal treningsøkt i dag, etter at nordmannen måtte stå over gårsdagens trening som følge av en lett strekk i lysken.  Ifølge spilleren selv vil onsdagens kamp mot Moldova ikke være noe problem.

Det har foreløpig kommet lite opplysninger om de skadene som gjorde at Anthony Le Tallec og Milan Baros ble byttet ut på sine landslag sist fredag og lørdag.