Newcastle og Real enige om Owen-pris

Real Madrid har akseptert et bud på Michael Owen fra Newcastle på £16M. Spørsmålet er om angriperen ønsker å flytte permanent til nordøst. Ny kontrakt for Steven Warnock.

Newcastle kan på sin hjemmeside avsløre at Real Madrid har godtatt et bud på Michael Owen.  Budet er bekreftet høyere enn klubbens rekordkjøp Alan Shearer, som i sin tid kostet £15M.  Rapporter sier at beløpet er £16M.

”Det er nå opp til spilleren og hans rådgivere”, sies det på St. James’ Park.

Michael Owen har ikke lagt skjul på at han helst ønsker å spille for Liverpool neste sesong, men de røde er neppe interessert i å betale £16M for en spiller de i fjor måtte selge for £8M pluss Antonio Nunez.  Det store spørsmålet er hvor villig Owen er til å flytte permanent til Newcastle United for å spille den førstelagsfotballen han krever foran neste sommers VM-sluttspill, eller om han vil prøve å presse Real til å gå til den klubben han helst vil spille for.


Warnock til 2007
Liverpool FC bekrefter at Stephen Warnock har skrevet under en ny avtale med Liverpool som binder ham til Anfield fram til 2007.  Venstrebacken hadde en kontrakt som løp ut etter denne sesongen.