Nok en ving som aldri kom

Ifølge agenten til Dario Srna prøve Liverpool å kjøpe den kroatiske høyrevingen i august, og han utelukker ikke at det kan bli aktuelt med overgang i januar.

Det er tid for å ”selge” spillere, slik at en må tolke ordene fra Igor Stimac slik en vil.  Den tidligere stopperen i engelsk fotball er nå agent for Dario Srna, og blir sitert på at Liverpool prøvde å hente kroaten i august og at det kan fortsatt være aktuelt for de røde å hente mannen som helst spiller på høyrekanten.  Det synes uansett som om Srna var enda en av de spillerne som Rafa Benitez prøvde å fylle Liverpools høyreside etter at førstevalget Luis Figo sa nei etter lang betenkningstid.

- Jeg mener virkelig at han er en av de beste unge midtbanespillerne i Eruopa, og det synes også å være tilfellet når en ser på et antallet klubber som ser på ham og spør om ham, sier Stimac.

- Liverpool var ute etter ham i august, but presidenten i Shaktar Rinat Akhmetov, avslo tilbudet.  Han er en veldig rik mann og trenger åpenbart ikke pengene, slik at vi får se hva som skjer.

- Det er interesse fra hele Europa, fra Italia, Spania, Tyskland og England, og jeg mener han burde gå til en av de ti beste klubbene i Europa.

- Vi mener han ville vært veldig bra for Liverpool.  Han spiller på høyresiden og trives med å forsere langs vingen, noe han ikke kan gjøre for Shaktar siden de for øyeblikket benytter ham i forsvaret.  Han ligner på David Beckham, siden han liker å trekke ut mot siden å slå mange crosser inn i feltet.

Srna spiller nå altså for det ukrainske topplaget Shaktar Donetsk, og ifølge Stimac vil det bli en snarlig avgjørelse på om spilleren snart flytter sørover på kontinentet igjen eller ikke:

- Hvem vet hva som vil skje, men som jeg har sagt så vil det avhenge av hva Mr Akhmetov vil.

- Det har vært mange samtaler om mange ting, og han har også blitt tilbudt en ny kontrakt.  Igjen er det noe vi må diskutere nærmere.

- Dario er heldigvis ikke påvirket av dette selv og konsentrerer seg om å spille fotball.