Nunez med treårskontrakt i Celta Vigo

Antonio Nunez har skrevet under en treårskontrakt med Celta Vigo, og forlater Anfield etter bare en sesong. Gerrard og Alonso skadefrie etter smeller på trening, og dermed er det gressmatta som volder mest bekymring i Kaunas.

Sky Sports sitt nettsted melder i dag at Anotonio Nunez har skrevet under på en treårskontrakt med Celta Vigo. Det har lenge vært kjent at den tidligere Real Madrid-spilleren ikke figurerer i Rafael Benitez sine fremtidsplaner på Anfield, og høyrevingen returnerer dermed til La Liga etter bare en sesong på Merseyside.

Celta Vigos president, Horacio Gomez, var henrykt over å ha sikret seg spilleren. – Overgangen for Antonio Nunez fra Liverpool er nå i boks. Alt vi trenger å gjøre nå, er å vente et par dager, slik at vi får tilsendt alle dokumentene fra Liverpool. Dette er en utmerket avtale for oss.

Noen overgangssum for spilleren, som kom til Anfield som en del av Michael Owens overgang til Real Madrid, har ikke blitt gjort kjent ennå.

Gerrard spiller?
Mange fryktet det verste da Steven Gerrard haltet ut av Liverpools trening i Litauen i går kveld. Også Xabi Alonso skal ha fått seg en smell på denne treningen. Liverpool Daily Post melder nå at skadene definitivt ikke er alvorlige, og at begge spillerne kan spille i kveld om Rafael Benitez ønsker å bruke dem. Liverpools største bekymring før kveldens kamp skulle dermed bli standarden på gressmatta.

EM i friidrett for juniorer gikk nemlig av stabelen i Kaunas i helgen, og gressmatta bærer sitt tydelige preg av dette. Nedslagsmerker etter slegge, diskos og spyd gjør at matta er humpete og ujevn, og i tillegg er banen tørr og hard. Det er forøvrig ventet at stadion blir fullsatt i kveld, noe som vil si 8 500 tilskuere.

- Vår største bekymring nå er gressmatta. Til kampene nå i sommer prøver vi å rotere mye på hvem som spiller, fordi vi trener så mye. Kanskje kan alle disse kampene i juli og august føre til at vi er bedre forberedt enn våre konkurrenter når ligaen starter, sier Rafael Benitez.