Ny Champions League t-skjorte

På grunn av stor etterspørsel er det trykket opp ny CL t-skjorte. En del vil allerede ha sett den i siste utgave av The Kopite. Den kan bestilles gjennom KopShop. Til uka kommer den nye bortedrakta!

Etter at den røde t-skjorten vi trykket opp tidligere i sommer ble revet bort, har vi endelig ny klubbT-skjorte på lager.

 

Den nye t-skjorten har lik layout, men er hvit. På brystet står det ”Champions of Europe 2005”.

 

 

 

På baksiden står teksten:

 

“No small toffees for feast tonight
Kopites party with Turkish delight
Jose, Sir Alex... London press
All choking on sweet success
Money, not love, is your drive
But tell us... Can you count to five?”

 

 

 

T-skjorten koster kroner 139,- og kan kun bestilles og forhåndsbetales via denne linken:

Bestill Champions League t-skjorte

 

Nye lokaler i Kristiansand

Etter å ha hatt tilholdssted på et lager utenfor byen har KopShop når flyttet inn til sentrum av Kristiansand og vil ha lokaler i Skippergata 21, Dalangården hvor publikum kan handle direkte. Det blir ingen ordinær butikkdrift, men innehaver Odd Inge forteller at både fastboende og turister er velkommen inn for en handel i lokalene. Da slipper man å måtte betale for utsendelsene av varene. Det er satt av en kjernetid for eventuelle besøkende, fra klokken 11 – 15 tirsdag-torsdag. Men det er bare å banke på hvis du er der utenom de tidspunktene også.

 

Den nye bortedrakta er på vei…

Sesongens nye bortedrakt er snart på plass i hyllene til KopShop. Du kan allerede nå ringe og forhåndsbestille den på telefon: 41 93 57 16. Prisen er kr 599,-. Medlemmer får 10 % rabatt.

KopShop trykker navn og nummer på draktene.

Oppdatering 3.8.05: Den nye bortedrakta er dessverre ikke leveringsklar fra Reebok før i slutten av august. Det er Reebok Scandinavia som kom med den dårlige nyheten i dag.

 

 

 

 

KopShop kommer til Oslo i forbindelse med jubileet neste helg. Vi kommer til å være til stede både på John Dee fredag og på Voldsløkka lørdag.

 

Ha en fortsatt god sommer hilsen Oddi & Crew i KopShop!