Nytt forsøk på Gonzalez?

Liverpool kan komme til å gjøre et nytt forsøk på å sikre arbeidstillatelse til sin nyervervelse Mark Gonzalez. Xavier suspendert for 18 måneder.

Kilder vi har vært i kontakt med i dag antyder at Liverpool kommer til å legge inn en ny søknad om arbeidstillatelse ovenfor britiske myndigheter med tanke på å sikre chileneren arbeidstillatelse.

På Anfield har det siden i sommer blitt jobbet hardt for å finne en løsning på problemet etter at de også tapte en ankesak i august.

Det er to forhold som Liverpool eventuelt kommer til å vektlegge spesielt hvis de søker på nytt. For det første har klubben nå kjøpt Mark Gonzalez. Han er nå Liverpools eiendom. Den forrige søknaden gjaldt ett års leie. For det andre er Chile nå blant de 70 beste nasjonene på FIFA rankingen igjen. Det var et av kravene søknaden ikke tilfredstilte forrige gang.
Som en kuriositet kan det nevnes at Wales, som leverer mange spillere til Premier League, er faktiske utenfor de 70 for første gang på lenge.

Kilder sier til liverpool.no at de har troen på at en ny søknad kan komme til å gå i klubbens favør og at vingspilleren dermed kan bli å se på banen over nyttår.

Det er fortsatt regler Gonzalez ikke oppfylles 100 %, men vi blir fortalt at så lenge de viktigste kriteriene er på plass kan saken likevel komme til å gå igjennom.

Xavier ute i 18 måneder
Abel Xavier ble forrige måned tatt for doping og dommen fra UEFA konkluderer med at portugiseren må sone i 18 måneder. Middlesbrough-spilleren har vært suspendert siden resultatet av rutinetesten ble kjent. Både A og B prøven viser at Xavier har brukt ikke-godkjente stoffer.

SMS fra kveldens kamp?
Vi minner om at kveldens kamp går direkte på svensk ZTV. Den tidligere Liverpoolspilleren, Glenn Hysén er sidekommentator. Dersom du vil ha oppdatering på lag og scoringer kan du sende meldingen LFC LIVE START til 2180.