Nytt Simao-framstøt i januar?

Liverpool Echo tror Liverpool vil gjøre et nytt forsøk på å hente høyrevingen Simao Sabrosa fra Benfica i januar. Gonzales får trøye nummer 12 når han kommer. Price på plass på Melwood.

Vil Liverpool gjøre et nytt forsøk på å hente Simao Sabrosa fra Benfica i januar? Det tror i alle fall velinformerte Chris Bascombe i Liverpool Echo at de vil gjøre. En avtale mellom klubbene brøt sammen like før transfervinduet ble stengt, men Bascombe tror at de røde vil pleie interessen for portugiseren utover høsten. Bare sterke protester fra Benfica-fansen forhindret en overgang nå, da Benfica-styret fikk kalde føtter når de så reaksjonene på at de hadde gitt sitt samtykke til en overgang, skriver Bascombe.

Liverpool-manager Rafael Benitez håper nok situasjonen vil ha roet seg såpass til januar, at han kan gjøre et nytt fremstøt for å sikre seg den 25 år gamle høyrevingen da.

Gonzales får trøye nummer 12
En annen ving som vil komme til klubben er Mark Gonzales. Det vil skje så snart han får arbeidstillatelse. Albacetes nettsted avslører til og med at chileneren vil spille med trøye nummer 12 i Liverpool!

Price på plass
Som vi tidligere har antydet, blir det Englands U-21 fysioterapeut Rob Price som tar over jobben etter Dave Galley. Liverpool Echo skriver nå at Price er på plass på Melwood som klubbens fysioterpeut. Han hadde sin første arbeidsdag i stillingen i går.