Offisiell beklagelse fra MUSCSB

Supporterklubben til Manchester United har nå beklaget et intervju fra deres siste medlemsblad, hvor man ga en hooligan spalteplass til å hevde at Liverpools supportere myrdet Juventus-fans på Heysel.

”Til supportere av Liverpool F.C.

Redaksjonen i US og styret i MUSCSB beklager på det sterkeste at flere Liverpool-supportere føler seg støtt av uttalelsene til Tony O'Neill i siste utgave av United-Supporteren. I etterkant ser redaksjonen og styret det slik at vårt intervju med Tony O'Neill hadde stått seg bedre uten hans kommentarer om Heysel-tragedien.

Videre understreker MUSCSB at O’Neills tanker om tragedien i denne artikkelen ikke er i samsvar med våre, og at flere av hans påstander verken samsvarer med politiets eller UEFAs etterforskningsresultater etter Heysel i 1985.

Samtidig inviterer vi Liverpool Supporters Club til å skrive et innlegg som kan belyse og klargjøre tragedien på Heysel i 1985 på en bedre og mer reflektert måte enn det som ble gjort her. Dette vil bli trykket på United.no og i US nummer 1.

 

Nå håper vi at vi kan legge dette bak oss og glede oss til United v Liverpool i Florø. Der håper vi på forbrødring, krydret med sunn rivalisering og god sportsånd.”

 

Med vennlig hilsen

 

Redaksjonen i US/united.no

v/Lars Morten Olsen

 

Styret i MUSCSB

v/Marius Silseth