Offisielt: Salif Diao til Birmingham

Senegaleseren lånes ut i seks måneder. Tross snø ser det ut til at den etterlengtede kampen mot Burnley endelig kan spilles i kveld. Motstanderens manager ikke glad for våt bane.

Det som er antydet de siste dagene, er nå offisielt: Salif Diao spiller resten av denne sesongen for Birmingham City. 27-åringen avviste et tilbud fra Aston Villa. Diao har spilt 61 kamper og scoret tre mål for Liverpool, og han trente i dag morges for sin nye klubb. Senegaleseren skal være klar til Citys kamp mot Fulham i helga.

Klart for kamp
Etter alle solemerker å dømme ser det ut til å bli kamp i kveld. Liverpools opprinnelig oppsatte FA-cupmøte med Burnley måtte som kjent flyttes fram til i dag fordi det var for mye vann på banen. En stund var faren til stede for at det samme kunne skje igjen, men nå ser det ut til at kampen kan spilles. Kampstart er klokka 20.45, og du kan følge utviklingen på Viasat Sport 1, Sky Sports eller liverpool.no. Hvis du vet at du ikke er i nærheten av skjermer på det tidspunkt anbefaler vi at du allerede nå melder deg på vår sms-tjeneste. Send da i så fall LFC LIVE START til nummeret 2180.

- Våt bane ingen fordel
Burnley-manager Steve Cotterill avviser på det mest bestemte at den dårlige banen vil være en fordel for laget hans.
- Folk spør meg om jeg setter pris på en dårlig bane i møtet med Liverpool, men svaret er nei. Vi spiller bedre når vi er på en ordentlig bane, påpeker Cotterill, som unnlater å nevne at det samme antakelig også gjelder motstanderen.
- Vi har stor respekt for Liverpool, selv om de stiller et ungt lag. Vi har ikke råd til ikke å ta dem på alvor, så det vil vi ikke gjøre, legger manageren til.