Optimistisk, men nøktern José Mourinho

Chelsea-manageren gleder seg ekstra mye til å møte Liverpool, men holder foreløpig en lav profil. Ian Rush og Kenny Dalglish deltar i nisseløp.

Serieledernes sjef, portugisiske Jose Mourinho, er på ingen måte nervøs foran de to møtene med Liverpool denne uka. Samtidig gjør han foreløpig ikke noe ekstra ut av kommentarene i forkant av kampene.

- Det endte med tap for oss da vi møttes i april, men i januar var det vi som vant, så vi vet at vi kan vinne på Anfield, selv om vi også vet at vi kan tape der, uttaler den tidligere Porto-sjefen sjeldent nøkternt.

Han gleder seg storlig til å møte merseysiderne igjen.
- Dette er morsomme møter. Storkamper er det som er mest spennende, fastslår Chelseas sjef, som stiller til europacupkamp på Anfield onsdag klokka 20.45.


Luis Garcia har scoret mot Chelsea.

Gjensyn med Palace
I en annen cup, Ligacupen, ble Chelsea lørdag trukket sammen med Charlton i tredje runde, mens Liverpool altså fikk bortekamp mot Crystal Palace.

Det betyr et gjensyn med en av klubbene som ble slått ut på vei mot ligacuptriumfen i 2001. Denne sesongens møte går av stablen i løpet av uke 43, og så er det bare å håpe at fortsettelsen - og slutten - på cupen blir som i 2001.

Målfarlige nisser
De tidligere Liverpool-storscorerne Ian Rush og Kenny Dalglish har igjen sagt ja til å delta i et nisseløp til inntekt for en god sak, som i år er et nytt behandlingssenter for kreftpasienter.

I fjor deltok 2000 nisseutkledte mennesker i det fem kilometer lange løpet, men i år håper arrangørene på dobbelt så mange deltakere til støtte for den gode saken. Da vil de dessuten slå rekorden til den walisiske byen Newtown.

Så langt har 600 mennesker, deriblant Rush og Dalglish, meldt seg på, og hvis du er i Liverpool den 4. desember kan det kanskje være en idé?