Owen med ultimatum til Madrid

De tabloide avisene i England skriver i dag at Michael Owen kommer til å kreve mer spilletid for å fortsette karrieren i Spania. Liverpool har opsjon på kjøp av den tidligere spissen sin. Nytt tap for U-18.

Det er sikkert ikke siste gangen før transfervinduet åpner at vi leser det i engelske aviser: Michael Owen får ikke nok spilletid i Real Madrid og vurderer å reise hjem til England. Madrid, som gikk på en ny smell mot Bilbao i går og nå er syv poeng bak Barcelona, skal så langt ha vært en nyttig erfaring for toppscoreren. Han er allikevel langt fra fornøyd med spilletiden han får i storklubben.

 

- Jeg ønsker å spille mer, og forhåpentligvis kan jeg overbevise manageren om at jeg blir gitt mer spilletid på banen. Hittil har jeg vært involvert i mange kamper, jeg vet ikke om så mange andre har spilt så mange kamper, men de fleste har kommet etter innhopp fra innbytterbenken.

 

25-åringen har allerede begynt å tenke på neste års VM-sluttspill og vet at det kanskje ikke er godt nok å sitte på reservebenken i Madrid for å bli førstevalget til Svennis. Hittil har Michael scoret åtte mål på 24 kamper for sin nye klubb. Han har startet i ti av kampene.

 

Flere engelske klubber vil være interessert i å kjøpe Owen, blant dem Liverpool, dersom han skulle bli tilgjengelig i sommer. De røde har fortsatt opsjon på gjenkjøp av sin tidligere nummer ti.

 

Nytt nederlag for U-18

Juniorlaget vårt tapte en ny kamp i går da Blackburn slo dem 1-0 på hjemmebane. Frayne ble utvist i oppgjøret. De ”uovervinnelige” U-16 måtte ta til takke med 2-2 og uavgjort i sin hjemmekamp på Akademiet.