Owen nærmer seg

Liverpool Echo mener det er nesten sikkert at Michael Owen er rød til neste uke, og at forhandlinger med LFC og Real Madrid er nær forestående. Stelios blir i Bolton.

Snart samtaler med Real
Ifølge dagens Liverpool Echo og velinformerte Chris Bascombe er ”det så godt som sikkert” at Michael Owen skriver under for Liverpool til neste uke.  Echo forteller videre at forhandlinger mellom klubbene vil begynne etter kveldens supercupfinale.

Det har aldri vært noen tvil om at et gjensyn med Anfield er hva Owen ønsker.  Landslagsangriperen er rastløs etter at innkjøp av brasilanerne Robinho og Baptista gjør hans muligheter for regelmessig spill i Real Madrid høyst tvilsomme.  Med et VM-sluttspill i Tyskland nær forestående ønsker angriperen som har bare har tre mann foran seg på toppscorerlisten til England å få mye spilletid.

Det at Newcastle har lagt inn, og fått akseptert, et bud på £16M vanskeliggjør forhandlingene for Liverpool, som ikke er villig til å strekke seg så langt.  Triumfkortet til Parry & Co er imidlertid at spilleren selv ønsker å komme hjem og ikke er interessert i noen permanent overgang til ”skjærene”.  Newcastle synes også å være nær resignasjon i forhold til å hente Michael til St. James’ Park og er isteden i ferd med å sikre seg Albert Luque fra Deportivo La Coruna.

Den siste og avgjørende biten i puslespillet om å få Michael Owen tilbake til Liverpool synes altså å være at Parry & Co kan bli enige med Real om en avtale innen transfervinduet stenger 1.september.


Høyreving skrev ny kontrakt
Liverpool har vært sterkt linket til den greske høyrevingen Stelios, og Rafa Benitez innrømmet i forrige uke at det hadde vært samtaler med Bolton om en mulig overgang.  Overraskende nok har imidlertid europamesteren i dag skrevet under en ny avtale som binder ham til Reebok i ytterligere tre år, og som dermed effektivt stopper spekulasjonene om en overgang til LFC.